◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

O firmă din China și-a obligat angajații să se târască pe străzi fiindcă nu au atins ținta de vânzări

O companie din provincia chineză Shandong a fost criticată după ce i-a obligat pe șase dintre angajații săi să se târască pe străzi, „în patru labe”, drept pedeapsă pentru că nu au atins ținta de vânzări.

Umilitoarea procesiune a avut loc în orașul Zaozhuang pe 14 ianuarie 2019 și a fost înregistrată de trecătorii șocați. Se poate vedea cum șase oameni se târăsc în genunchi prin trafic, în spatele unui bărbat care duce un steag roșu pe care stă scris numele companiei.

Fără altă protecție în afară de hainele de birou, cei pedepsiți se chinuie să țină pasul cu purtătorul de steag, și găsesc cumva forța de a continua, alimentată probabil de teama că-și vor pierde locurile de muncă. Din fericire pentru angajații extenuați, poliția a sosit în cele din urmă la fața locului, alertată probabil de spectatorii șocați, și a pus capăt acestei pedepse crude.

Mass-media chineze au relatat că firma responsabilă pentru această procesiune șocantă a fost temporar suspendată din activitate și se află în acest moment sub investigații.

Compania de produse cosmetice a fost larg criticată online după răspândirea imaginilor cu angajații chinuiți, însă unul dintre manageri a susținut că încerca doar să-i motiveze pe oamenii cu performanțe slabe, care nu reușeau să atingă planul de vânzări de la sfârșit de an.

Companiile chineze sunt recunoscute pentru faptul că inventează pedepse neobișnuit de crude pentru angajații cu performanțe slabe. Anul trecut, o companie din Zunyi și-a obligat angajații să bea urină și să mănânce gândaci fiindcă nu atinseseră planurile de vânzări.

Cu doi ani înainte, o altă companie și-a obligat personalul să mănânce coji de dovleci cruzi, din același motiv.

incredibila.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *