default-logo

Scrisoare de mulțumire

Am lăsat să treacă ceva timp pentru a mă elibera de emoție și deosebita bucurie, de a mă acomoda cu prestigioasa și onoranta DISTINCȚIE „Centenarul UZPR – ACTA NON VERBA.

Mult prea înalta şi prestigioasa distincţie primită, este copleşitoare şi cu atât mai preţioasă cu cât vine din partea UNIUNII ZIARIŞTILOR PROFESIONIŞTI DIN ROMÂNIA formată din reprezentanţi pentru care am o consideraţie deosebită şi un respect profund.

Deși am scris până acum diverse genuri literare cum ar fi  versuri, romane, povestiri, eseuri, scrieri de critică şi istorie literară, articole politice şi culturale, cărţi de specialitate, jurnale şi chiar o piesă de teatru, îmi este extrem de dificil să compun această scrisoare  de mulțumire, deoarece sunt convinsă de faptul că fiecare apreciere nu recompensează opera trecută, ci pe cea viitoare, care trebuie să confirme încrederea care ţi s-a arătat. Este motivul pentru care m-am simţit mereu obligată faţă de oamenii care au investit în mine, şi cea mai mare îngrijorare a mea a fost ca nu cumva să-i dezamăgesc în viitor.

Sunt convinsă că deciziile de acordare ale acestor distincții au la bază recunoaşterea unei munci făcute cu dăruire şi responsabilitate, cu o mare investiţie afectivă, cu răbdarea şi puterea de a lua lucrurile din nou de la capăt, până la reuşită.

Vă mulţumesc pentru recunoaşterea şi preţuirea acordată şi mai spun că munca în slujba condeiului  și domeniul jurnalistic este o ucenicie pe viaţă dar și satisfacțiile sunt pe măsură!

Daniela Gumann / UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*