default-logo

START concurs OLIMPIADA DE BENZI DESENATE!

Vă invităm să citiți cu atenție regulamentul de participare, să urmăriți pagina noastră de facebook (https://www.facebook.com/Olimpiada-de-Benzi-Desenate-106987390837966/?modal=admin_todo_tour) pentru a afla cât mai multe povești despre Steagul Olimpic și cele 5 inele.
Vă invităm să accesați paginile online ale bibliotecilor care ne sunt parteneri în acest proiect! Cu siguranță veți găsi multe informații și vă veți bucura de o experiență de neuitat printre copertele cărților oferite de bibliotecari! O sursă infinită de inspirație pentru poveștile în benzi desenate.
 
Spiritul Olimpic merge înainte și vom petrece această vară nu pe stadioane, ci pe o coală de hârtie! Ne pregătim, cu mic cu mare, să participăm la Olimpiada de Benzi Desenate. Inițiată de Mihai Ionuț Grăjdeanu – autor de benzi desenate și, cu îndrumarea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Olimpiada de Benzi Desenate ne va aduce mai aproape de aniversarea a 50 de ani de la prima apariție publică a steagului olimpic! Alături de noi este și Academia Olimpică Română – filiala Caraș Severin și împreună vă promitem o vară plină de creații în spiritul olimpic.
 
Pagina de facebook; OLIMPIADA DE BENZI DESENATE
 
M.C.D.
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*