◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Mihai Covaliu a declarat deschise lucrările Programului național de educație olimpică prin sport în cadrul voluntariatului olimpic

Reprezentanți ai filialelor Academiei Olimpice Române (AOR) din 45 de județe ale tării s-au reunit astăzi la Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani pentru a participa la Programul național de educatie olimpică prin sport in cadrul voluntariatului olimpic.

Intr-o atmosfera emotionanta, intalnirea prezidata de Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, George Boroi, secretarul general al COSR, Simona Tabara Amanar, directorul AOR, Nicu Vlad, presedintele Federatiei Romane de Haltere si Zsolt Gyongyossy, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului (MTS), a inceput cu intonarea imnului Olimpic si a imnului de stat al Romaniei.

Apoi, toti cei prezenti au tinut un moment de reculegere in memoria regretatului Emil Ianul, care a fost director al filialei AOR Vaslui.

Presedintele COSR a deschis Lucrarile adresand mai intai felicitari echipei Academiei Olimpice Romane pentru felul in care coordoneaza activitatea Miscarii Olimpice din Romania. In aplauzele celor prezenti, Mihai Covaliu a multumit Laurei Carlescu Badea pentru tot ceea ce a facut cat timp a detinut functia de director al AOR si i-a urat mult succes Simonei Tabara Amanar, noul director al AOR. „Sunt convis ca vom colabora cu Simona Tabara Amanar la fel de bine cum am colaborat cu predecesoarea sa Laura Badea Carlescu”, a spus Mihai Covaliu.

„Activitatea Academiei Olimpice Romane este una de excelenta, in care se regasesc valorile Olimpismului pe care le cunoasteti deja – traditie, pasiune, respect, mandrie nationala, si vazandu-va pe toti impreuna as adauga – unitate. Pentru ca fara unitate si fara a gandi impreuna nu vom reusi sa obtinem performante notabile. Pana acum Academia Olimpica Romana a demonstrat ca este o organizatie unita, cu oameni extraordinar de inimosi, lucru pe care il apreciez si pe care sper sa-l continuam”.

„De acum inainte impreuna cu noul director al Academiei Olimpice Romane si echipa din cadrul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman veti beneficia de tot sprijinul nostru si va puteti baza pe deschiderea totala in ceea ce priveste solicitarile si propunerile dumneavoastra pentru noi proiecte, sau pentru a imbunatati proiectele pe care le avem in desfasurare. Va rog, va cer chiar, sa veniti catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman cu ideile dumneavoastra pentru a imbunatati activitatea Academiei Olimpice Romane si pentru a face din evenimentele pe care le organizati momente de bucurie si de excelenta asa cum trebuie sa fie nivelul la care suntem obisnuiti sa lucram”, a precizat presedintele COSR.

De asemenea, la solicitarea reprezentantilor conducatorilor filialelor AOR, Mihai Covaliu si Simona Tabara Amanar au promis ca vor gandi impreuna o strategie prin care la actiunile AOR din teritoriu sa participe si campioni olimpici sau personalitati din lumea sportului romanesc.

Tot in prima zi a reuninunii de la Izvorani, Zsolt Gyongyossy, subsecretar de stat in cadrul MTS a vorbit despre experientele personale din sportul romanesc, despre problemele cu care se confrunta MTS, punand accentul pe pregatirea, implicarea si mentalitatea antrenorilor. Despre relatia cu COSR, Zsolt Gyongyossy a spus ca „COSR a fost si va ramane excelenta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *