◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Protest masiv la Berlin împotriva îngrădirii drepturilor fundamentale, sub pretextul Pandemiei cu Covid

În capitala Germaniei a avut loc, ieri, un protest masiv al celor care acuză autoritățile germane de îngrădirea drepturilor fundamentale, sub pretextul Pandemiei cu Covid.

Protestul pașnic, catalogat în mod manipulator de unele ziare din presa româna ca fiind al celor care NU CRED ÎN COVID, s-a desfășurat sub mesajul „Sfârșitul pandemiei – Ziua Libertății”, oamenii solicitând încetarea restricțiilor abuzive impuse în perioada Pandemiei și revenirea la democrație.

Până la urmă, poliția berlineză a dispersat manifestanții, folosind violența, confruntându-se, însă, cu reacția manifestanților. Potrivit Agerpres„un număr de 18 ofiţeri de poliţie au fost răniţi în acţiunea de dispersare a mitingului de protest organizat sâmbătă la Berlin.”

Evident, așa cum au făcut și autoritățile românești și presa centrală din țara noastră, și în Germania s-a aplicat aceeași strategie de discreditare a manifestanților, aceștia fiind catalogați extremiști de dreapta sau oameni care nu cred în Covid. Nimic surprinzător, în condițiile în care autoritățile germane și presa din Germania a mai făcut o demonstrație de uriașă manipulare și pe vremea venirii celor UN MILION de așa-ziși REFUGIAȚI sirieni în Germania.

Problema e că democrația, la nivel global, se află sub o uriașă amenințare, marii păpușari ai planetei, care au marionete în mai toate guvernele, folosindu-se de teama de Coronavirus pentru a ne duce ușor, ușor, spre dictatura medicală – prima etapă a instaurării unui Guvern Global.

ONU, o altă structură care deservește globalismul fără limite, a oferit păpușarilor mondiali încă o acoperire pentru politicile abuzive: a decretat în urmă cu câteva zile că guvernele au dreptul să interzică protestele atunci când există o situație epidemică. Și chiar dacă ONU se referea în special la Covid, decizia instituției vizează, evident, orice banală gripă, dacă autoritățile vor pretinde că a devenit un pericol public.

Și iată cum instituțiile globale, cu sprijinul agenților pe care îi au în politică și presă ne vor ținuți într-o cușcă, cât mai mult timp, lipsiți de posibilitatea unor reacții publice. Pentru că, nu vă faceți iluzii, vor prelungi criza Coronaviruslui până când populația va accepta vaccinarea obligatorie (nu doar pentru Covid) și dictatura medicală, dreptul statului de a lua decizii medicale cu privire la corpul și sănătatea noastră, FĂRĂ ca noi să putem spune nu, decât cu prețul arestării sau excluderii din societate!

De aceea, trebuie să fim cu toții vigilenți și să aveam reacții energice în fața acestor abuzuri, pentru că ei nu dorm nicio clipă!

Daniel Roxin / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *