◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Misiunile pe Lună bruiate de OZN-uri. Evenimente inexplicabile

Misiunile pe Lună au fost numeroase. Interesant este faptul că de fiecare dată când omul s-a apropiat de Lună, numeroase evenimente inexplicabile s-au petrecut.

Misiunile pe Lună bruiate de OZN-uri

În 20 iulie 1969, Neil Armstrong și Buzz Aldrin ajungeau pe Lună. A fost un moment istoric, dar încărcat de multe mistere. La scurt timp, comunicarea radio cu cei doi astronauţi avea să fie întreruptă.

Michael Salla a dezbătut această situație în emisiunea Ancient Alient transmisă de canalul de televiziune History Channel. Salla a susținut că în cele două minute minute cât a fost întreruptă comunicarea radio, s-a petrecut ceva care nu trebuia prezentat telespectatorilor. Comunicarea radio a fost întreruptă în momentul în care Armstrong, aflat într-o stare de panică, a început să vorbească despre existența unor obiecte de origine necunoscută la gura unui crater.

Comunicarea dintre cei doi astronauţi și NASA a continuat pe un canal securizat, departe de urechile telespectatorilor. La doar 30 de minute de la acest incident, mai mulți angajați NASA susţineau că pe suprafața lunară au fost observate mai multe OZN-uri.

Astronauții afectați de…

În primul interviu pe care l-au acordat cei doi astronauţi după întoarcerea pe Pământ, s-a observat că aceștia erau vizibil afectaţi de ceea ce văzuseră și chiar dacă au evitat subiectul, limbajul corpului i-a dat de gol. Cei doi erau deprimaţi, nu priveau spre jurnalişti, cu toate că fuseseră eroii unei întâmplări istorice.

Misiunile pe Lună care au urmat

Au mai urmat încă șase misiuni, ultima fiind Apollo 17, după care NASA a renunțat la acest proiect, fără a da prea multe informații. Pe de altă parte, URSS-ul era pregătit pentru a concretiza un proiect similar, dar din condiții neştiute a renunțat. După această perioadă, NASA a susținut că următoarea misiune pe Luna va avea loc în februarie 2019, termen care nu a fost respectat. În prezent, NAŞA susţine că o misiune ar fi posibilă în anul 2024.

De ce Neil Armstrong a fost primul om pe Lună?

Neil Armstrong, primul om care a pus piciorul pe Lună, a murit în anul 2012. Cu toate că mai mulți jurnalişti au încercat să afle mai multe informații, acesta a refuzat în mod constant să dea declaraţii și a preferat să se retragă, preferând o viața extrem de discretă. Armstrong a lucrat ca civil pentru NASA, contrar colegului său, Aldrin, care era militar de carieră. Mulți și-au pus întrebarea de ce a fost ales să fie primul om care pune piciorul pe Lună, în condiţiile în care, Aldrin avea o carieră militară impresionantă.

NASA a explicat că a primat personalitatea, calmul și echilibrul lui Armstrong. Explicaţiile nu au convins, astfel încât, mulți au susținut că misiunea s-a realizat în plin război rece, iar alegerea unui civil era un mesaj de pace pentru URSS.

Timp de două ore și jumătate, cei doi astronauţi au rămas pe suprafața lunară, timp în care s-au realizat fotografii și filmări. De neexplicat este faptul că în toate imaginile apare numai Aldrin. Armstrong a explicat că el a fost acela care a făcut pozele și filmările, cu toate că, Aldrin dispunea la rându-i de un aparat de fotografiat.

Lucruri greu de explicat

Este cunoscut faptul că Luna nu are atmosferă. În aceste condiții nu se produc ploi, vânturi sau uragane. Cu toate acestea, pe suprafața lunară au fost observate producerea unor fenomene luminoase. Luminile au fost numite Lunar Transient Phenomena și s-a explicat că sunt reflexia luminii solare pe un zid format din particule încărcate care migrează de-a lungul interfaţatei dintre cele două fete ale Lunii.

Fenomenele luminoase sunt de scurtă durată, au culori diferite și iau forma unor flash-uri. De remarcat este faptul că astfel de fenomene se produc și pe suprafața terestră, în condiţiile în care Pământul are atmosferă.

Unii specialişti considera că flash-urile de pe suprafața lunară sunt consecinţa unei activități extraterestre, pe care NASA caută să o ascundă încă din anul 1969.

Există extratereștri pe Lună?

În timp ce ne pregătim să sărbătorim cea de – a 50- a aniversare a misiunii Apollo 11 pe Lună, National Geographic va lansa un documentar, numit „Apollo: Misiuni pe Lună”, pentru a comemora acest eveniment.

Înainte ca marele eveniment să se producă, și care pare să fie unul șocant prin prisma informațiilor prezentate de National Geographic, un alt documentar ridică semne de întrebare cu privire la ceea ce există pe Lună.

Străinii există pe Lună

Acesta se numește „Străinii există pe Lună” și poartă marca National Geographic. Titlul este unul extrem de sugestiv și demonstrează încă o dată faptul că NASA ascunde numeroase lucruri cu privire la Lună.

Informațiile din acest documentar sunt extrem de interesante, iar naratorul se întreabă de ce NASA nu a mai trimis oameni pe Lună de foarte mulți ani? Oare este posibil ca astronauții de la NASA să fi descoperit lucruri sau entități bizare pe Lună? Cu siguranță că da, pentru că altfel misiunile ar fi continuat și explorarea Lunii ar fi devenit o banalitate.

Însă lucrurile nu au stat chiar așa, pentru că acolo există cineva și ceva. Dar de ce aceste lucruri nu au fost făcute publice? Misiunile pe Lună nu au scos nimic concret la iveală.

Documentarul conține fotografii pe care le-au făcut astronauții Apollo și ridică întrebări evidente precum: De ce NASA nu a revenit pe Lună în toți acești ani? Ce au aflat ei?

Ce se ascunde pe partea întunecată a Lunii? După toți acești ani, vedem doar fotografiile făcute de astronauți? De ce?

Structuri ciudate pe Lună

Privind fotografiile, vedem structuri uriașe artificiale care par a fi semne clare ale vieții extraterestre avansate. Nu au mai fost prezentate vreodată la televizor, pretinde documentarul.

Într-una din fotografii, vedem un cilindru enorm, care stă în interiorul unui crater. Forma sa perfectă nu este nimic care ar fi putut fi creat de natură. Într-o altă fotografie, vedem o antena enormă de satelit, niște piese ciudate și obiecte care strălucesc. Ele sunt în mod clar artificiale, nefiresc în peisajul lunar.

Pe lângă fotografiile din arhivele oficiale ale NASA, există și poze făcute de scenaristul britanic John Lenard Walson. Cu un telescop de casă, Walson a găsit ceea ce arată ca un cub gigantic perfect pe Lună. Walson a găsit numeroase obiecte ciudate, inclusiv un disc în formă de gogoasă în mișcare.

Altcineva este pe Lună?

Acestea nu sunt singurele dovezi că pe Lună există cineva și din acest motiv oamenii nu mai au ce căuta acolo. De exemplu, în 1977, a fost publicată cartea „Somebody Else Is on Luna”, semnată de George Leonar.

Această carte s-a născut în urma unei fotografii, pusă la dispoziția publicului de către specialiștii NASA. În acele vremuri nu existau atâtea modalități de editare ale fotografiilor și din acest motiv una extrem de interesantă a scăpat și a fost admirată de publicul larg.

În această fotografie de poate vedea un obiect în formă de turn, care se află într-un crater de pe Lună. Este limpede că acest turn nu este de origine naturală și a fost creat de către o inteligență extraterestră.

Poate să fie vorba despre o construcție sau pur și simplu despre un OZN în formă de trabuc care se odihnește în acel crater de pe Lună.

Așadar, concluzia este una singură, indiferent de ceea ce se spune în mediile NASA sau prin mass media tradițională, extratereștrii există pe Lună și satelitul planetei noastre este sub controlul lor.

efemeride.ro

Un comentariu pentru “Misiunile pe Lună bruiate de OZN-uri. Evenimente inexplicabile

  1. Ar fi de dorit ca UZPR la cerecetarea/oglindirea unei teme de interes public și științific etc sau subiect istoric să prezinte TOATE versiunile asupra acestora. Asta ar oferi posibilitate cititorului interesat de a analiza tema din mai multe puncte de vedere și in mod cronologic. Începînd de la prima versiune pănă la acea actuală sau invers. Doar astfel vom scăpa de îndoctrinări și manipulări mediatice propagandistice sau diversioniste . Doar prin examinarea cvadrilaterală, trilaterală …, vom afla ceva util din aceste invesigații De dorit ca fiecare versiune sau argument, să aibă trimitere la sursele verificabile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *