◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

DUBLĂ LANSARE DE CARTE „… ȘI DUMINICĂ E TOT SÂMBĂTĂ”  și  „DRESORUL DE CACTUȘI” De ADRIANA BOGATU și ADRIAN VICTOR VANK

Luni, 5 octombrie 2020, ora 17:30

Librăria Diverta (Lipscani)

EDITURA CREATOR, alături de partenerii săi, vă invită la evenimentul de lansare a romanelor semnate de ADRIANA BOGATU și ADRIAN VICTOR VANK:

 EDITURA CREATOR, alături de partenerii săi, vă invită la evenimentul de lansare a romanelor semnate de ADRIANA BOGATU și ADRIAN VICTOR VANK:

 „… Și duminică e tot sâmbătă”

Romanul e o mărturie în timp real a transformărilor prin care trece omul contemporan confruntat cu pandemia provocată de coronavirus în 2020. Desfășurată în Brăila, acțiunea depășește limitele spațiale și se încadrează în universal prin abordarea psihologică, socială, filosofică a ființei umane aflate într-un moment de criză. Trecând de la un timp în care nu purta mănușile și măștile la vedere la unul în care acestea sunt vizibile și obligatorii, omul eliberează din el fiare care nu vor mai putea fi niciodată închise. Realitățile strict autohtone sunt cele cunoscute, cotidiene, dar se „îmbogățesc” cu absurdul noilor realități, impuse de pandemie.

 Dresorul de cactuși

Tot un volum în coautorat, în care autorii pun degetul pe rănile deschise ale unora dintre incertitudinile și dramele de conștiință pe care le recunoaștem ca fiind și ale noastre și își spun „lucruri de dincolo de timp cu o seninătate de sinucigași la a treia încercare”. Întrebările și răscolirile sunt cactuși, ascuțiți și toxici, care te obligă să-ți alegi oglinda adevărată în care să te uiți cu ochii sufletului, chiar dacă doare sfâșietor. Cu rădăcini ancestrale, transmise adeneic, cactușii fiecăruia dintre noi se lasă, însă, greu (sau deloc) dresați. 

 Adriana Bogatu este profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” din Brăila, a publicat până acum cinci volume și este urmărită de mii de cititori pe pagina sa de autor.

Adrian Victor Vank este magistrat de carieră, a publicat pe bloguri de specialitate și pe blogul personal, scrierile sale bucurându-se de aprecieri numeroase.

Invitați:

DORU DINU GLĂVAN, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România

MANUELA ALMA CIORNEI, judecător Tribunalul București

GEORGE VLAICU, dr. avocat scriitor

DANA ANGHELESCU, Manager Editura Creator

 Moderator:

actrița și scriitoarea CLAUDIA MOTEA

 

Cărțile sunt disponibile pe Libris.ro și rețelele partenere.

               

Echipa Editurii Creator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *