◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Simona Halep, după ce a dat de pământ cu Anisimova: „S-au schimbat lucrurile față de anul trecut”

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-0, 6-1. Românca s-a calificat în optimi în 55 de minute, iar la final a recunoscut că a făcut un joc foarte bun.

Cotată cu prima șansă la câștigarea Roland Garros, Halep a dat de pământ cu Anisimova, jucătoarea care a eliminat-o în 2019 Paris: Am jucat foarte bine, am jucat exact ce trebuia. S-au schimbat lucrurile față de anul trecut, știam ce trebuie să fac ca să câștig în fața ei. Știam că trebuie să returnez bine. Am fost foarte încrezătoare pentru că lucrurile au mers bine la antrenament.

Cred că a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open, am stat acasă și m-am pregătit ca să fiu foarte puternică pe zgură. Îmi place să joc pe zgură și mă bucur să fiu la Roland Garros, a spus Simona Halep, după victoria cu Anisimova, pentru Eurosport.

  • În optimi la Roland Garros 2020, Simona Halep se va duela cu Iga Swiatek (19 ani, locul 48 WTA).

Halep – Anisimova 6-0, 6-1, în turul al treilea la Roland Garros. Revanșă cu stil luată de Simo în fața americancei

Simona Halep s-a calificat vineri după-amiază în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a nimicit-o în turul al treilea pe americanca în vârstă de 19 ani, Amanda Anisimova, scor 6-0, 6-1, în doar 55 de minute.

Agresivă în momentele cheie, constănțeanca în vârstă de 29 de ani nu i-a lăsat nicio șansă americancei, marșând cu loviturile adânci, care nu s-au oprit în fileu, și a plimbat-o mult pe jucătoarea de 1,80 m, care la un moment dat a părut să aibă probleme la genunchi.

  • Simona și-a asigurat 189.000 de euro şi 240 de puncte WTA.
  • Simona a câștigat o dată Roland Garros și a mai jucat două finale. 
  • România le mai are pe tabloul de simplu pe Patricia Țig și Irina Bara.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *