◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Contactul cu o specie extraterestră: Prăbușirea religiilor, frică și disperare

Grant Cameron este una dintre cele mai puternici voci ale comunității ufologice din SUA. Într-un articol pe care l-a publicat de curând, Cameron face o amplă analiză a evenimentelor extraterestre vis a vis de poziția autorităţilor.

El este convins că o problemă de o asemenea importanța nu este făcută publică din cauza unor răspunsuri care pot afecta prezentul și viitorul omenirii. Vă prezentăm câteva dintre așa numitele bariere care în opinia lui Cameron frânează comunicarea autorităţilor.

Complexitatea fenomenului, un efect de bumerang

A recunoaște pur și simplu ca extratereștrii există nu este un lucru ușor. Oamenii ar veni cu sute de întrebări la care autoritățile nu ar putea răspunde. S-ar deschide un fel de cutie a Pandorei. Ce răspunsuri ar putea fi date la întrebări precum, de unde vin extratereștrii, cu cel fel de aparate de zbor, ce tehnologie au sau cu ce gânduri ne vizitează?

Mexicul a fost printre primele ţări care au desecretizat documente cu privire la existența extratereştrilor. Efectul a fost unul de bumerang. Presa din lumea întreaga a asaltat cu întrebări autoritățile, care s-au văzut în imposibilitatea de a răspunde.

Securitatea națională

Cameron amintește faptul că în campania electorală, Jimmy Carter a promis americanilor că în momentul în care va ajunge la Casa Albă, va desecretiza toate documentele cu privire la extratereștri. Nu s-a ținut de promisiune. Una dintre cele mai bune prietene ale sale, actrița Shirley Mac Laine, avea să scrie în jurnalul său, despre o discuție pe această temă cu președintele.

Carter a motivat că dacă ar divulga informații, acestea ar periclita securitatea națională. Cu toate acestea, guvernul american a finanţat mai multe proiecte cu privire la studierea acestor evenimente.

Nu știm ce să facem

Este un motiv invocat de Cameron cu privire la tăcerea autorităţilor în confruntarea cu evenimente extraterestre. Cameron amintește declarația unui oficial canadian care după evenimentele extraterestre din perioada 1950-1954, avea să declare, nu avem ce declară pentru că nu înțelegem evenimentele.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *