◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Simona Halep s-a calificat în turul II la Wimbledon. Românca a trecut la pas de japoneza Kurumi Nara

Simona Halep (1 WTA) a reuşit, marţi, să se califice în turul al doilea al turneului de Grad Slam de la Wimbledon, după ce a trecut de japoneza Kurumi Nara (100 WTA) în două seturi, cu scorul de 6-2, 6-4.

Liderul mondial a avut parte de un bun meci de încălzire pe zgura londoneză, întâlnind o adversară ce nu i-a pus mari probleme, scrie news.ro. Nara, o jucătoare rapidă, cu o bună acoperire a terenului, a „întins-o” în unele momente pe câştigătoarea de la Roland Garros, însă Halep a controlat destul de uşor partida de marţi.

Simona a încheiat meciul după o oră şi 17 minute.

În faza următoare, Halep va evolua cu chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 WTA, care a trecut pentru prima dată în turul al doilea la Wimbledon, după ce a dispus, cu 6-3, 4-6, 6-1, de compatrioata ei Qiang Wang, locul 70 WTA.

Halep a învins-o pe Zheng în 2015, în semifinalele turneului de la Shenzhen, cu scorul 6-2, 6-3, în singura lor întâlnire.
Prin calificarea în turul al doilea, Halep şi-a asigurat un premiu de 63.000 de lire sterline (aproximativ 71.000 de euro) şi 70 de puncte WTA.

Simona a jucat anul trecut în sferturile de finală ale turneului de la Wilmbledon, fază în care a fost eliminată de britanica Johanna Konta, scor 6-7(2), 7-6(5), 6-4.

Până în prezent, dintre românce, au obţinut calificarea în manşa a doua Mihaela Buzărnescu, Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru. În turul I, au mai fost eliminate Irina Begu, Elena-Gabriela Ruse şi Ana Bogdan.

b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *