◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

WIMBLEDON 2018 / Mihaela Buzărnescu merge mai departe!

Sorana Cîrstea, Alexandra Dulgheru, și Mihaela Buzărnescu s-au calificat în turul secund la Wimbledon. Irina Begu și Gabriela Ruse au fost eliminate.
Primul set al înfruntării a fost unul dominat de serviciile celor două jucătoare. O singură șansă de break a apărut în cele 12 game-uri, la scorul de 5-5, salvată de bielorusă. Sabalenka a fost mai exact în tie-break și a preluat conducerea pe tabelă.

Mihaela a profitat de ezitările adversare din setul secund, a urcat mult mai des la fileu, reușind 9 lovituri câștigătoare, față de una singură a Arynei, și a împins partida în decisiv.

Decisivul părea să fie la discreția Mihaelei, care a pierdut însă 3 game-uri consecutive și a dus meciul la limita a două ore de joc.

S-a încheiat 6-7, 6-1, 6-4, și Mihaela va juca împotriva britanicei de 19 ani care a eliminat-o pe Irina Begu, Katie Swan.

Sorana Cîrstea – Magdalena Rybarikova 7-5, 6-3
Sorana Cîrstea, locul 51 WTA, s-a calificat în turul II al turneului de la Wimbledon, trecând de Magdalena Rybarikova, locul 19 WTA, scor 7-5, 6-3, după un meci de o oră și 30 de minute. În turul doi, Sorana Cîrstea va juca împotriva rusoaicei Evgeniya Rodina locul 120 WTA.

Deși pornea cu a doua șană, Sorana a jucat perfect în primul meci de la Wimbledon și a dominat-o pe slovacă. Primul set a început mai bine pentru Rybarikova, care a condus cu 5-3. Sorana a revenit și a câștigat patru game-uri la rând, adjudecându-și setul.

În partea a doua, Sorana a avut 2-0, dar Rybarikova a revenit. La 4-3 pentru Cîrstea, românca a mai făcut un break și a servit cu succes pentru câștigarea meciului.

Alexandra Dulgheru – Kristyna Pliskova 6-4, 1-6, 6-2
Venită din calificări, Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, s-a calificat în turul II al turneului de la Wimbledon. Românca a trecut de cehoaica Kristyna Pliskova, scor 6-4, 1-6, 6-, după un meci de o oră și 44 de minute. În turul doi, Dulgheru va juca împotriva învingătoarei meciului Johanna Larsson – Venus Williams.

În primul set, Dulgheru a făcut două break-uri în primele două game-uri în care Pliskova a servit și s-a menținut în avans, grație unui joc sigur, fără greșeli. În setul al doilea, Pliskova a dominat clar. A servit foarte puternic și a cedat doar un game. Cehoaica a făcut două break-uri și a trimis meciul în decisiv.

Setul trei a început bine pentru Dulgheru. Românca a făcut rapid un break, la 2-1, și s-a menținut în avans până la final. La 5-2, Alexandra a mai făcut un break. Românca s-a deplasat excelent pe teren, nu a făcut multe greșeli și s-a calificat în turul doi.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *