default-logo

A murit fostul prezentator de televiziune Emanuel Isopescu. Avea 75 de ani

Fostul prezentator de televiziune Emanuel Isopescu a murit, miercuri, la vârsta de 75 de ani, anunțul fiind făcut pe Facebook de fiica sa, Ioana Isopescu.

“Dăunăzi vorbeam cu bunul meu prieten, Dr. A – care-mi povestea că acum ceva vreme – mulți ani în urmă, eram la taică’miu, pe Carol Knappe street, la un masiv grătar, cum stia el să facă și-i plăcea. Împreună cu alți oameni de bine, evident. Lulu – cum îl numeau cu mare drag prietenii – învâtrea micii de zor, lângă un zid pe care se aflau montate o priză și-un întrerupător. Tot învârtind la mici, Dl. Emanuel Isopescu se luase cu spritzul și cu vorba bună. Câte una de fiecare cap de vită furajată. Între timp, atât priza, cât și întrerupătorul – se aprinseseră, flambau intermitent și curgeau agale pe peret. Atenționat asupra dezastrului iminent, tata ridică emfatic paleta de întors mici într-un gest aproape regesc, privește la zid a resemnare și declară fără urmă de echivoc: “Ete na, acuma! Toți ne ducem….” Now it’s your turn, domnule #ViataSatului si #urmariregenerala. Drepții cu drepții și viii cu viii. Cum zici tu. 3.08.1945-2.09.2020. Tătucă, rămas bun…”, a scris Ioana Isopescu.

La rândul său, comentatorul sportiv al TVR Emil Hossu Longin a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, la scurtă vreme după ce a aflat că Emanuel Isopescu a murit.

“E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin, pe Facebook.

 

Fost șef la Televiziunea Română și jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu, a lucrat de-a lungul carierei la mai multe posturi TV importante și s-a retras din activitate în 2011, conform Hotnews.

Sursa: P.R.
 
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*