default-logo

Alexandru Tomescu, în concert la biserica romano-catolică din Băile Tuşnad

Violonistul Alexandru Tomescu, cu vioara Stradivarius Elder-Voicu, va concerta în premieră în judeţul Harghita, la biserica romano-catolică din Băile Tuşnad, alături de pianista Sînziana Mircea şi violoncelistul Ştefan Cazacu.

Concertul de muzică clasică intitulat „Wind Water Earth”, în compoziţia lui Dan Popescu, face parte din turneul de lansare a albumului cu acelaşi nume şi va avea loc la Băile Tuşnad în data de 19 noiembrie, de la ora 19,00.

Organizatorul concertului, Damian Pal, a declarat, pentru AGERPRES, că alegerea bisericii romano-catolice din Băile Tuşnad ca gazdă a primului concert din Harghita al lui Alexandru Tomescu are legătură cu faptul că celebrul violonist îşi doreşte să aducă muzica clasică în locuri mai puţin convenţionale, că lăcaşul de cult în cauză are o acustică foarte bună, dar şi cu dorinţa de a genera un turism cultural în staţiunea harghiteană.

Organizatorii au mai precizat că pentru concertul de la Băile Tuşnad, biletele sunt disponibile online, la adresa https://www.blt.ro/concert-alexandru-tomescu-sinziana-mircea-stefan-cazacu-baile-tusnad-biserica-romano-catolica.html.

Foto: radioresita.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*