◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Tehnologia 5G ne va ataca sănătatea! Sute de păsări au murit atunci când a fost testată

Tehnologia 5G are efecte perturbatoare asupra ființelor care trăiesc pe planetă , inclusiv asupra oamenilor. Se pare ca această tehnologie va fi implementată în jurul anului 2020, dar până atunci se realizează numeroase texte, cu rezultate controversate.  

Tehnologia 5G
În contextul telefoniei mobile celulare, cu termenul 5G (acronim cu a 5 – a ( a cincea) Generație)  este o tehnologie de vârf, care se dorește a fi implementată în anii următori. Nu se poate spune cu exactitate cât de dăunătoare este pentru natură, dar se pare că în Olanda, loc în care se testează tehnologia 5G, au fost raportate mai multe seci de păsări moarte.

Deocamdată nimeni nu poate să confirme cât de nocivă este această tehnologie pentru mediul înconjurător, dar pentru că nu s-au găsit explicații cu privire la moarte păsărilor, s-a pus pe seama acestei tehnologii. Există nenumărate voci, care susțin că o viteză mult mai mare a telecomunicațiilor aduce după sine și un preț de plătit.

Păsările moarte au fost victime ale unui experiment realizat în ultimele zile la Haga, unde radiațiile RF au fost testate cu o frecvență de vârf de 7,40 GHz. De asemenea, unele studii recente indică faptul că folosirea tehnologiei 5G facilitează înmulțirea unor bacterii dăunătoare și le face rezistente la antibiotice. Acest fapt este unul îngrijorător pentru că degeaba vom avea o viteză mult mai mare la internet, dacă sănătatea noastră va fi pusă în pericol.

Cu toate acestea, nimeni nu spune nimic concret despre această tehnologie de ultimă oră. Această atitudine este specifică pentru orice lucru negativ, care există pe Terra.
Oficialii nu îi neagă părțile negative, ci încearcă din răsputeri să contrazică studiile, care scot în evidență părțile sale negative. Atitudinea se întâlnește atunci când vine vorba despre cât de sănătos mâncăm sau despre modul în care ne ducem existența și poluăm planeta până în ziua în care nu se va mai putea face nimic.

Așadar tehnologia 5G este una extrem de periculoasă și acest fapt este confirmat în studii precum – 5G Wireless Technology: Millimeter Wave Health Effects sau 5G And The IOT: Scientific Overview Of Human Health Risks – da cu toate acestea se pare că nu interesează cu adevărat pe nimeni.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *