default-logo

Încep înscrierile pentru cartea / ANTOLOGIA / CONDEIERI DE SECOL XXI – TRIUMFUL TIMPULUI PRIN SCRIS – STARPRESS 2020

REVISTA  INTERNAŢIONALĂ“STARPRESS” DEMAREAZĂ ÎNSCRIERILE  PENTRU REALIZAREA  în limba română – A ANTOLOGIEI – CONDEIERI DE SECOL XXI – TRIUMFUL TIMPULUI PRIN SCRIS – STARPRESS 2020

 – ANTOLOGIE de POEZIE (versalb, rimă, haiku), PROZĂ  SCURTĂ, ROMAN, ESEU, TEATRU, EPIGRAME, CRITICĂ LITERARĂ, CALATORII, REPORTAJE, INTERVIURI

 Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

 Lansări și prezentări  se vor face în România și diaspora (inclusiv CANADA – prin redactorul șef al Redacției STARRESS – CANADA – doamna MELANIA RUSU CARAGIOIU și USA – prin redactorul șef al Redacției STARRESS – USA – doamna MARY SMITH ).

Prioritate în paginile ANTOLOGIEI –  CONDEIERI DE SECOL XXI – TRIUMFUL TIMPULUI PRIN SCRIS – STARPRESS 2020 – vor avea câștigătorii Concursurilor Internaționale de Poezie și Proză Pentru Românii din Întreaga Lume,“STARPRESS”, colaboratorii revistei, cei care au fost publicați de Revista Internațională STARPRESS  și în propriile ANTOLOGII – CARE VOR PARTICIPA FĂRĂ SELECŢIE dar şi cei care sunt recomandați și scriitorii care doresc să fie publicaţi. Nu excludem pe cei talentați – care nu au apărut în paginile noastre.

Ne rezervăm însă dreptul de a nu publica scriitori controversați, de a nu publica lipsa talentului pe cei care trimit intenția lor prea târziu, după selectarea scriitorilor și primirea creațiilor literare.

 Condiţii de participare:

 – Se primesc doar materiale culese pe calculator, cu diacritice, cor plitera 12, format word doc., cu diacritice, pentru POEZIE sau/şi PROZĂ etc. – CORECTATE .

 – Materialele nu vor depăşi 3 (trei) pagini format A4 (la cererea edit torului – pot fi  publicate și mai multe pagini, dacă se anunță doleanța la înscriere).

 – Acestea vor fi trimise după înscriere( şi după realizarea selecţiei / unde este cazul) începând cu data de  15  FEBRUARIE 2020, pană la data de  31 MARTIE  2020).

–     CONTRIBUŢIA FIECĂRUI SCRIITOR este de 138 lei (sau 7 $ -dolari- canadieni  )

Ultima zi a primirii materialelor şi contribuţiilor este  de 31  MARTIE 2020).

  •  

RUGĂM SĂ SE FACĂ CORECTURA ÎNAINTE DE TRIMITEREA MATERIALELOR.

  •  TEMA : LA ALEGERE !
  • Pot fi trimise și scrieri care au  mai fost publicate în reviste și antologii, singurul criteriu fiind cel al talentului.

  –înscrierile se vor face pe email:

  ligya33@gmail.com şistar_andrada888@yahoo.ro, sau la telefon: 0752-787694

 -CREAŢIILE VOR FI ÎNSOŢITE de: – o fotografie în format jpg. şi – un scurt CV . (poeziile le vom încadra noi două coloane, încap mai multe!).

   – ANTOLOGIA   –  CONDEIERI DE SECOL XXI – TRIUMFUL TIMPULUI PRIN SCRIS – STARPRESS 2020, va fi lansată și mediatizată la evenimentele de carte din țară și la cele din străinătate, (INCLUSIV CANADA),pe site-uri culturale din țară și din diaspora, în diverse publicaţii din țară și din străinătate și la întâlniri culturale, cenacluri, tabere de creaţie, biblioteci, biserici, comunității românești din întreaga lume, ambasade, consulate etc., întâlniri la care vor participa scriitori, editori, reviste culturale, cititori, personalități culturale din țară și diaspora (Canada,USA, Germania, Anglia, Australia, Franţa, Noua Zeelandă,Germania, Israel , Libia, etc.)

Avem alături de noi, pentru mediatizare, peste 80 de ziare și reviste, posturi de radio şi TV. din diaspora şiRomânia – cu, care ne aflăm în parteneriat media.

 

Ligya DIACONESCU

ligya33@gmail.com, telefon: 0752-787694

 

ATENŢIE!  ÎNSCRIERILE SE FAC ÎN FUNCŢIE  DE  DATA TRIMITERII CERERII DE ÎNSCRIERE  (SELECŢIE),  PUTÂNDU-SE ÎNCHEIA ȘI  ÎN DOUĂ , TREI SĂPTĂMÂNI, DACĂ LOCURILE SE OCUPĂ.  Materialele și contribuțiile se trimit până la 15 MARTIE – nu au legătură cu înscrierile.

 Asadar, rugăm scriitorii să fie înțelegători dacă locurile se vor ocupa într-un termen scurt şi nu vor mai putea fi incluşi!

Mulţumim pentru înţelegere!

 

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.