◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

Bruxelles, primul oraș care refuză tehnologia 5G. De ce ei nu au nevoie de holograme?

Un ministru belgian a anunțat că Bruxelles-ul întrerupe planurile cu implementarea rețelei 5G din cauza efectelor asupra sănătății.

Declarația a fost făcută de Céline Fremault , ministrul guvernului Regiunii Bruxelles-Capitale, responsabil cu calitatea vieții, mediul și energia. Într-un interviu, oferit vinerea trecută publicației cu L’Echo, susținea :„Nu pot accepta o astfel de tehnologie dacă standardele de radiații nu sunt respectate de tehnologia 5G . Oamenii din Bruxelles nu sunt cobai, a căror stare de sănătate o pot vinde pentru un profit. Nu putem lăsa nimic la voia întâmplării.

Ministrul belgian este de părere că această tehnologie nu respectă standardele calității vieții și cu atât mai puțin standardele radiațiilor (9 V / m sau 95 mW / m2 conform acestui convertor on-line ) . Acesta este motivul principal pentru care ea susține că Bruxelles-ul nu este locul unde sănătatea cetățenilor să fie pusă în pericol pentru o anumită sumă de bani.

Situația 5G

Sute de oameni de știință din întreaga lume au lansat un semnal de alarmă cu privire la daunele pe care le va produce tehnologia 5G. Nu doar omul va fi afectat de această tehnologie, ci și întreaga planetă.

5G o amenințare majoră pentru toată viața biologică? Probe independente indică faptul că da. De aici pornește întreaga dezbatere și culmea este că nimeni nu pare interesat de eliminarea acestei tehnologii.

Sistemul de telefonie 5G este o rețea fără fir Y-GIG care funcționează în benzi de până la 100 GHz. Este nevoie de un dispozitiv „acceptat 5G” sau de un receptor (modem sau cip) care retransmite undele milimetrice în casa ta. Dr. Devra Davis, presedintele Trustului pentru Sănătatea Mediului, spune:

Majoritatea oamenilor nu știu că aceste unde vibrează cu câteva miliarde de ori pe secundă (75 GHz este de fapt, 75.000.000.000 de cicluri pe secundă), care pot induce senzații neplăcute de arsură pe piele„.

Pielea umană acționează ca o serie de antene care sunt afectate de undele milimetrice pentru a provoca stres fiziologic, așa cum se vede, manifestat în frecvența pulsului și în tensiunea arterială sistolică. Frecvența de 60 GHz este frecvența la care moleculele de oxigen oscilează. 5G va întrerupe absorbția de oxigen pentru a determina privarea de oxigen la fiecare celulă, la nivelul mitocondriilor. Fără oxigen, ficatul devine congestionat, iar corpul și creierul încep să se descompună (lipsa oxigenului este mediul propice de dezvoltare a celulelor canceroase, n.b.).

Cercetările evaluate de cercetători au documentat influența industriei asupra studiilor privind efectele asupra sănătății ale radiațiilor wireless. Insistăm asupra unui moratoriu asupra 5G, până când cercetarea non-industrială poate fi efectuată pentru a asigura siguranța publicului.”- Dr. Joel Moskowitz, profesor de sănătate publică, Universitatea din California, Berkeley

Ei nu au nevoie de holograme precum avem noi!

Această măsură, propusă de ministrul belgian este o confirmare că tehnologia 5G nu este benefică pentru sănătatea noastră. Putem să ne întrebăm de ce ei nu au nevoie de holograme (primul concert cu o hologramă), iar noi da? Probabil că răspunsul se găsește în resursele de mai jos!

Dovezi științifice care confirmă că 5G face rău

efemeride.ro

Un comentariu pentru “Bruxelles, primul oraș care refuză tehnologia 5G. De ce ei nu au nevoie de holograme?

  1. Da, e normal sa refuze, daca-i adevarata stirea, ca-i tot Parlamentul European aici. Nu-i pot expune pe „bosorogii” care conduc Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *