default-logo

Celebrul jurnalist Walter Robinson, invitat special la București, pentru Superscrieri

Renumitul jurnalist Walter Robinson, care a condus echipa Spotlight, din cadrul publicației Boston Globe, în investigația care a primit în anul 2003 premiul Pulitzer pentru Public Service, vine la București, pentru cea de-a 11-a ediție Superscrieri.
Pe 15 mai, cu o zi înaintea Galei Premiilor Superscrieri, Fundația Friends For Friends organizează Ziua Superscrieri, cu trei evenimente dedicate jurnaliștilor și studenților la Jurnalism din România, Walter Robinson fiind invitat special.
44 de materiale (presă scrisă, audio, video și foto) au fost selectate de un juriu format din 21 specialiști din media și sunt nominalizate la cele opt categorii de concurs: Audio/Podcast, Debut jurnalistic, Investigație, Opinie, Reportaj, Presă Locală, TV&VIDEO-jurnalism, Fotojurnalism. Alături de acestea, vor fi anunțate premiile onorifice și premiile speciale.
Până pe 9 mai, oricine poate vota pentru premiul special al publicului, Superscrierea Cititorilor – un premiu în valoare de 3.000 de euro, oferit pentru materialul cu cele mai multe voturi.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*