◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

ROMÂNIA: MARTIRII ŞI SUPRAVIEŢUITORII DIN COMUNISM / Gabriel Teodor GHERASIM

În 2017 s-au împlinit 100 de ani de când comunismul s-a înfiripat pe banii Occidentului, bazat pe sistemul elitist al Occidentului (eugenics) de a distruge oamenii şi naţiunile inconvenienţe dictaturilor naţional-socialiste şi democratic-socialiste şi prin acţiunile de grotească barbaritate a sălbaticilor din Est (ruşii, chinezii, coreenii, s.a.).

Pentru poporul român a însemnat sfârtecarea unităţii daco-romane dintre Nistru şi Tisa, genociduri, deportări, gulaguri, puşcării şi moartea a peste 10% din populaţia daco-romana a vechii Dacii.

În plus, a însemnat deformare, amnezie şi înlocuirea valorilor autentice româneşti cu împărţirea în “limbi şi etnii” fanteziste (limbile “moldovenească” – între Nistru şi Prut – cu “valahă” din Balcani), şi redenumirea monştrilor… în eroi (Ceauşescu, Lenin, Stalin, Partidul Comunist/Socialist, naţionalizare, tribunalul poporului, origine sănătoasă, etc.).

Copii şi adulţi au murit din lipsa îngrijirii medicale, a foamei, a frigului, a serviciilor sociale criminale în “raiul proletar,” cu milioanele, în aceşti 100 de ani, când guvernul comunist aresta şi omora lent sau brutal populaţiile civile, în timp ce ţările capitaliste au ajuns să dea asigurări medicale, libertate de mişcarea, încurajarea clasei mijlocii, maximalizarea de beneficii pentru inventatori şi în general, au creat destinaţii de invidiat pentru refugiaţii din ţările (neo) comuniste. Comuniştii au insistat să interzică gândirea liberă, mişcarea liberă şi libertatea cuvântului şi de acţiune în populaţiile subjugate, până când au fost îndepărtaţi şi după omorârea masivă a luptătorilor pentru libertate.

Comunismul este o mişcare satanistă după cum păstorul şi supravieţuitorul puşcăriilor comuniste Richard Wurmbrand a detailat în cartea sa Marx şi Satana (1). Scopul satanismului este sacrificiul de vieţi umane lui lucifer. În timp ce în Creştinism, Isus s-a sacrificat pentru oameni, în satanism se aşteaptă sacrificarea oamenilor lui Lucifer. Sub egida ateismului, comunismul a folosit simbolismele satanice precum cel al stelei roşii, falsul Mesia (Lenin), falsul mormânt “sfânt” (mumia lui Lenin din Kremlin), şi distrugerea de locaşuri religioase cu coruperea celor care au supravieţuit în numele “clasei muncitoare” (în special al locaşurilor creştine).

Pentru că satanismul solicita de la credincioşii săi “ordine prin haos” şi sadism, sacrificul de tip genocid de vieţi umane este o constantă precedată de abuz mintal, emotiv, fizic/sexual, duse până la exacerbare.

Astfel vedem ceremonii satanice de “reeducare” a oamenilor pe sistem satanic, de la puşcăriile şi gulagurile comuniste (fenomenul Piteşti), la şcolile cu îndoctrinare bazată pe ura, turnătorie şi îndoctrinarea spre genocid a copiilor, adolescenţilor şi a adulţilor, sub titulatura inocentă de “revoluţie.” Ori revoluţie/revolver, înseamnă întoarcerea cu fundul în sus a omenirii, care implică înainte de orice, distrugere.

Mai puţin cunoscut este faptul că şi naziştii lui Hitler ca şi comuniştii lui Stalin şi Mao au folosit etichete simpliste pentru oamenii pe care au vrut să-i distrugă, chemându-i “inferiori” şi “duşmani.” Atât Hitler cât şi dictatorii comunişti s-au inspirat din lucrările bazată pe falsele biologii şi sociologii ale lui Karl Marx (2).

Iar Karl Marx a venit dintr-o familie satanică şi a aplicat strategia de minciună: Cea mai bună strategia a diavolului este ca să ne convingă că nu există (ateismul). Scrierile, agenda, şi acţiunile generate de scrierile sale au arătat în schimb exact opusul: comunismul este un cult satanic bazat pe sacrificiu (3).

Occidentul nu numai că tace, dar îi protejează pe comunişti şi pe crimele lor, etichetându-i nici mai mult nici mai puţin decât “eliberatori.” Băncile globaliste au finanţat şi profitat după crimele comuniste, de la Lenin la China comunistă a anului 2017. Guvernele, companiile şi elitele miliardarilor din Vest, au făcut pact cu şi au profitat din crimele comunismului în mod continuu (4).

Datorită acestor interesuri, Vestul laudă pe comunişti, minimalizează, neagă şi/sau acuză însăşi victimele comuniştilor de crimele comuniştilor. Mai mult, produc maculatură de predare la copiii din şcolile din Vest despre comunism, prezentându-l în termeni de povestioare, de timpul cărţuliilor gen “micul Leninist” al anilor ’50 din secolul trecut (5), publicate în ţările ocupate de comunişti. Pentru adolescenţi au creat moda “comunist chic,” unde este un lucru ‘modern’ de a purta simboluri cu secera şi ciocanul, sau alte însemne comuniste, de la chiloţii de damă, la tricouri şi ca nume de baruri şi băuturi alcoolice (6).

Casa Alba a lui Obama a considerat normal ca să aibă globuri de Crăciun cu faţa ucigaşului Mao (7). Iar americanii au ridicat statuie lui Stalin în acelaşi an când Gruzia demola statuile acestui psihopat ucigaş (8).

A fost surprinzător să văd zilele trecute câteva panouri uriaşe la Times Square în New-York, cu afişuri care comemorau victimele comuniştilor de-a lungul celor 100 de ani de dominaţie, inclusiv informând trecătorii că 1:5 indivizi din lume încă trăieşte într-o dictatură deschis comunistă (numărul ţărilor cu guverne neo-comuniste deghizate drept ‘democratice, ’ ridica numărul omenirii sub dictaturi de stânga la peste 20%).

A fost surprinzător nu pentru că nu era normal comemorarea victimelor comuniştilor după 100 de ani de dictatură, ci pentru că aceste panouri s-au afişat în aceeaşi ţară unde la Georgia Stones, este chiar săpată în stâncă intenţia de a reduce (distruge) populaţia pământului la 500,000,000 – deci de a omorî 6.5 miliarde din 7 miliarde – (9).

Rămâne la discreţia urmaşilor victimelor comuniştilor de a ţine candela memoriei sacrificiului lor aprinsă în perpetuitate, pentru că “cine uită crimele trecutului este condamnat ca să le repete.”

Memorie eternă martirilor noştrii care au fost persecutaţi şi care au fost sacrificaţi de către mişcarea satanică chemată comunism.

Adaug mai jos resurse acestor acţiuni de propagare şi mistificare a comunismului cu… faţă muncitorească.

Gabriel Teodor GHERASIM, New York

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *