◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Chiar și fără strălucire, FCSB se ține tare și rămâne în ”plasa” liderului din Bănie

Runda a 9-a a adus marea bombă a  înfrângerii campioanei ultimelor 3 ediții, CFR Cluj, pe teren propriu: 1-2 cu Gaz Metan, după ce medieșenii au avut chiar 2-0 până spre final! Imediat după meci a iești scandal mare cu arbitrajul, ce-i drept, cam ciudat și evident favorabil oaspeților. Dan Petrescu -a jurat că pleacă de la echipă, dar ulterior s-a răzgândit, iar patronul clubului a spus că nu va trimite echipa la următorul meci de campionat, ceea ce, desigur, nu va face nici el. 
 
Totul, așadar, în favoarea CRAIOVEI! Până acum, cel puțin.

Fosta Steaua și actuala FCSB a reușit să se mențină în ”plasa” liderului autoritar CS „U” Craiova, după succesul obținut, în deplasare, pe terenul fostei divizionare secunde Chindia Târgoviște, scor 2-0, în etapa a 9-a a Ligii I. „Roș-albaștrii” au deschis scorul prin Iulian Cristea, în minutul 23, apoi au închis tabela prin Florin Tănase, în minutul 59.

Echipa lui Gigi Becali a bifat astfel cea de-a 4-a victorie consecutivă în campionatul intern și se află pe locul al 2-lea al clasamentului, cu 21 de puncte. Pe prima poziție se clasează CS „U” Craiova, la doar o ”lungime” distanță, cu 24 de puncte, adică 3 puncte cât o victorie.

La final, Iulian Cristea (FOTO), cel care a deschis scorul, a declarat cu sinceritate că nu știe … cum a marcat contra Chindiei! „Nici nu știu cu ce am lovit mingea la gol, nu știu dacă am lovit-o cu latul sau cu altceva”, a spus fotbalistul de la FCSB. El a fost – pe bună dreptate – puternic ironizat de Helmuth Duckadam, după această afirmație: „Tu n-ai lovit-o cu nimic, te-a lovit ea pe tine”, a afirmat „eroul de la Sevilla” la Digi Sport.

„Nu văd acel joc pe care îl aștept de ani de zile” Fostul mare portar nu este deloc încântat de jocul echipei pregătite de Toni Petrea. Duckadam a constatat că nu există trasee și o exprimare limpede, pentru că fotbaliștii încearcă să se descurce mai mereu singuri.

„Nu mi-a plăcut FCSB. A câștigat pe merit, dar nu-mi place. FCSB are cel mai bun lot, peste CFR și Craiova, dar nu văd acel joc pe care eu îl aștept de ani de zile. Aici, fiecare joacă pentru el. Dacă până acum l-am lăudat pe Dennis Man, azi nu mi-a plăcut de niciun fel. A fost individualist, n-a dat o pasă azi.

Nu văd trasee clare de joc, nu joacă precum o echipă. Să vezi că domină adversara, să vezi că au scheme…ei joacă din întâmplare, totul e din întâmplare”, a constatat Helmuth Duckadam, câștigătorul Cupei Campionilor Europeni în 1986.
 
REZULTATE ETAPA A 9-a
 
FC Argeș – Voluntari 2-1, Clinceni – Sepsi 2-0, Botoșani – UTA 2-3, Hermannstadt – U Craiova 0-1,  Poli Iași – Viitorul 0-3 (la masa verde), CFR Cluj – Gaz Metan 1-2, Chindia – FCSB 0-2
 
CLASAMENT LA ZI
 
 1. CS Univ Craiova  24 p (14-4 golaveraj)  
 2. FCSB                    21    (24-9)
 3. CFR Cluj               18    (10-5)    
 4. Sepsi OSK            15    (12-8)
 5. UTA Arad              14     (10-8)
 6. FC Viitorul             13    (15-13)
 
 7. Clinceni                13     (8-6)
 8. Botoșani               11     (14-13)
 9. Chindia                 11      (5-7)
10. Gaz Metan           10     (12-13)  
11, Voluntari               10     (10-13)
12. Hermannstadt      10     (10-14)
13. Iași                        9     (11-24)
14. Argeș                    8      (9-15)
 
 
15. Dinamo                 5      (7-11)  
16. Astra Giurgiu        4      (9-17)  
 
Mugur Popovici / UZPR
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *