default-logo

Cafea și gogoși gratuite pentru abonații care susțin publicația Bristol 24/7

Abonații plătitori ai publicației Bristol 24/7 spun frecvent că motivul pentru care se înscriu și plătesc este să susțină jurnalismul independent local – locuiesc și lucrează în Bristol și apreciază să aibă o voce independentă pentru a-i ține informați despre orașul nostru.
„Fără membrii noștri – dintre care în prezent sunt aproape 1.000 – Bristol24/7 nu ar fi viabil financiar. Suntem o companie foarte mică de interes comunitar, concurând cu corporații naționale mult mai mari. Prin urmare, pentru a mulțumi comunității noastre, organizăm oferte și reduceri cu unele dintre cele mai bune afaceri din Bristol, pe care doar membrii le pot accesa”, arată membrii redacției.
Printre numeroasele gratuități, oferte și reduceri de care abonații se pot bucura aproape zilnic sunt gogoși gratuite cu cafea la Small Goods, 20% reducere la mâncare și băutură la Bocabar,
35% reducere la băuturi la The Full Moon, un prânz la Pony Bistro, cafea gratuită la Cantină,
bilete la unul dintre spectacolele emblematice ale Teatrului Bristol Improv, bilete la spectacolul de lumini al Catedralei din Bristol, o copie a „The Extra Mile”, 25% reducere la factură la Pizza on the Park, o cină cu farfurii mici pentru doi la Flipside sau tort gratuit de la 25a Old Marke.
„În plus, veți ajuta ca Bristol să aibă o voce independentă în mass-media locală în anii următori”, adaugă bristol247.com. (redacția UZPR)
Foto: pixabay.com

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*