default-logo

Compania Disney direcționează un milion de dolari spre pregătirea viitorilor jurnaliști

În următorii cinci ani, The Walt Disney Co. va oferi 1 milion de dolari Universității A&M din Florida pentru a sprijini studenții care studiază jurnalismul la școala Black, informează news.yahoo.com. Grantul înființează Fondul Disney Storytellers la universitatea Tallahassee, ca parte a programului Future Storytellers al companiei, conceput pentru a „crește accesul la cariere în povestire și inovare pentru persoane din comunități subreprezentate sau marginalizate din punct de vedere istoric”, arată un comunicat de presă. Acesta va fi folosit pentru a oferi burse de școlarizare și locuință, programare specializată, dezvoltare a conducerii, o bursă și multe altele pentru a selecta studenții de la Școala de Jurnalism și Comunicare Grafică a FAMU.
Mira Lowe, decanul școlii de jurnalism a FAMU, a anunțat că banii vor fi racordaţi la aproximativ 15 până la 20 de studenți cu „potenţial ridicat”, pe an. În prezent, la școala de jurnalism sunt înscriși aproape 500 de studenți.
Grantul este prima contribuție a Disney la FAMU și va fi plătit în sumă de 200.000 de dolari anual, potrivit companiei. (redacția UZPR)
Foto: pixabay.com

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*