default-logo

Târgul de Crăciun „Învie Tradiția”, 5 – 20 decembrie 2022

În perioada 5 – 20 Decembrie 2022, între orele 10:00 – 17:00, locația Învie Tradiția din Str. Mihai Eminescu nr. 142, sector 2, București este deschisă cu o gamă foarte variată de cadouri tradiționale de Crăciun. Organizatorii își așteaptă vizitatorii cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor și cu multe cadouri de toate felurile.

Târgul aduce invitaților cadouri de artă populară și bunătăți tradiționale diverse. Nu vor lipsi cozonacii moldovenești, vinuri alese pe sprânceană, mierea, zacuștile și dulcețurile de toate felurile și multe alte surprize. Nu lipsesc nici coșurile și pachetele cadou cu bunătăți tradiționale.

Cadourile expuse la târg sunt în număr variat, vor fi prezente peste 500 de obiecte unice și pentru toate buzunarele. Fie ca sunteți în căutarea unui cadou simbolic pentru colegii de servici sau prieteni sau c[ doriți un cadou mai special, cu produse unice, aici le veți găsi pe toate. Așa cum ne-a obișnuit, Învie Tradiția este un nume consacrat în zona de cadouri autentice românești.

„Oaspeții târgului pot alege anul acesta să ofere celor dragi cadouri cu adevărat speciale din moștenirea culturală etnografică și gastronomică a României. Produsele din care vizitatorii pot alege sunt realizate în serii mici, cu maximă seriozitate la calitate și detalii. Misiunea proiectului este aceea de a susține arta populară, artizanii și producătorii locali, prin promovarea de produse autentice, de calitate, care să îmbunătățească imaginea și stima de sine a românilor. România are mii de astfel de oameni și de produse și an de an descoperim tot mai multe, pe care le aducem publicului larg”, declară inițiatorii proiectului.

Pentru cei care nu pot ajunge la târg există posibilitatea de a vedea și comanda cadourile online. Detalii despre tipurile de cadouri pot fi accesate și pe Învie Tradiția.

În cadrul târgului se desfășoară și campania caritabilă „Dar din dar, se face rai”, unde sunt așteptați donatori care sa aducă hăinuțe sau jucării pentru copii din câteva centre de copii din București și Târgu Neamț, jud. Neamț.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*