◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Topul evenimentelor săptămânii a 5-a din 2020 (27 ian.- 2 feb.)

Ag. AMOS News a monitorizat cele mai importante evenimente înregistrate în săptămâna ce a trecut!

1. Cacealmaua pensiilor „speciale”
2. A venit rândul PSD să depună moțiune de cenzură
3. Asumarea răspunderii Guvernului pe „două tururi”
4. Ministrul „privat al Sănătății „operează” bugetul instituției
5. Miniștrii liberali merg singuri la DNA

1. Cacealmaua pensiilor „speciale”

Tăierea pensiilor speciale este un subiect aruncat la plesneală, pentru a ocupa agenda (la vedere) cu imaginea grijii față de cei care au de suferit din cauza pensiilor nesimțite – motivul pentru care nu se pot dubla alocațiile pentru copii. Un proiect la care au colaborat (pe sub masă) și vremelnica putere executivă și cea parlamentară, scutește de la tăiere militari, agenți mai mult sau mai puțin secreți, polițiști, dar taie de la parlamentari(?) și magistrați. Aceștia din urmă amenință cu greva și rămâne ca ultimul cuvânt să-l aibă Curtea Constituțională, ai cărei membri sunt și ei printre „victime”. Poporul se întreabă dacă președintele (și el „beneficiar” al tăierii) va semna legea sau va cădea pe gânduri. Până una alta magistrații au intrat în grevă.

2. A venit rândul PSD să depună moțiune de cenzură

Moțiunea de cenzură depusă de PSD a fost semnată de 208 parlamentari de la PSD și UDMR. Clasica alianță.

3. Asumarea răspunderii Guvernului pe „două tururi”

Guvernul actual și-a asumat răspunderea și pentru votul primarilor în două tururi, chiar după ce Curtea Constituțională a acceptat sesizarea PSD, pentru alte două asumări.

4. Ministrul „privat” al Sănătății „operează” bugetul instituției

Vâlvă tot mai mare în jurul ministrului Costache de la Sănătate, care nu operează doar în weekend, de plăcere – cum zice Orban dar și în timpul săptămânii, tocmai la Sibiu. La București face aranjamente dubioase în numele Ministerului cu clinica particulară la care a fost angajat – Polisano.

5. Miniștrii liberali merg singuri la DNA

Miniștrii liberali nu sunt ca cei de la PSD, să aștepte să îi cheme procurorii la DNA. Ministrul Ștefan (zis „Grindă”) s-a adus de bună voie să dea relații într-un dosar în care e cercetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *