◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Un preot curajos mărturisește!

Încă din capul locului trebuie menționat că NU AVEM NICI O LEGĂTURĂ cu Preotul Visarion Iugulescu – căruia acest material îi face publicitate.

Foarte probabil că acest preot, al cărui nume nu reiese din înregistrarea publicată pe rețelele de socializare, este încă în comuniune liturgică (împreună-rugăciune) cu ereticii ecumeniști, anume cu cei care pomenesc în rugăciunile lor, în calitate de episcop, un căzut în erezia ereziilor – ecumenismul sincretist.

Cu toate acestea, mărturia lui din această înregistrare audio preluată de pe facebook, merită tot respectul celor care iubesc adevărul, adică pe Hristos – ”Calea, Adevărul și Viața” – (Ioan 14, 6).

Să ne rugăm fierbinte lui Dumnezeu să-l întărească în mărturisirea lui, să-i dea în continuare curaj să mărturisească până la capăt Ortodoxia, proximul pas făcându-l pe Calea cea tot mai strâmtă (dar încununată de bucuriile duhovnicești și nepieritoare ale raiului), a dreptei credințe, a Sfintelor Canoane (veșnic valabile, clare și obligatorii pentru toți credincioșii), a Sfinților Părinți, calea mărturisirii Adevărului, Calea mântuirii – anume îngrădindu-se hotărât și definitiv de erezia ereziilor – ecumenismul sincretist !

Prin mila lui Dumnezeu, pe Calea tot mai strâmtă către mântuire a acestui preot, va fi însoțit cu dragoste și de către puținii preoți și frați întru Hristos rămași ortodocși în România, care, urmând învățăturii Bisericii cea Una, Sfintelor Canoane și Sfinților Părinți, s-au îngrădit de erezia ereziilor, viclenia vicleniilor, acest de departe cel mai diabolic ”cal troian” din câți au fost vre-odată născociți de trădătorii de Hristos DIN INTERIORUL administrației Bisericii – ecumenismul sincretist.

Să-i ajute Dumnezeu, Maica Domnului și toți Sfinții

să se mântuiască împreună cu întreaga turmă pe care o păstorește din clipa hirotoniei sale,

și să continue să fie un adevărat exemplu de mărturisire a Adevărului, a lui Hristos, a Ortodoxiei, a Bisericii cea ”Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească”!

Amin !

În cazul – foarte probabil – în care această înregistrare va fi cenzurată de pe Internet, adaug aici copia ei, care poate fi ascultată atâta timp cât acest sit – www.romanortodox.info – nu va fi închis abuziv.

NU AVEM ALTĂ NĂDEJDE ÎN AFARĂ DE HRISTOS!

MENȚIUNE-MĂRTURIE IMPORTANTĂ:

Coloana video a acestei înregistrări nu este făcută de mine nevrednicul. Fac această precizare pentru a mă delimita totodată de posibilul mesaj subliminal transmis intenționat sau nu de autorul (pe care nu îl cunosc) acestei selecții de imagini – selecție din care eu personal, dacă aș fi făcut-o, nu aș fi inclus imaginile cu conducătorul politic rus – tocmai pentru a nu se interpreta de către rău-voitori, că este un material manipulator.

Menționez totodată că de când am conceput acest sit – romanortodox.info – mai exact din toamna anului 2016, NIMENI NICIODATĂ nu mi-a oferit, direct sau indirect, vre-un avantaj sau beneficiu – material sau moral, în scopul promovării prin acesta a vre-unei idei sau concepții de natură religioasă, politică sau de orice alt fel, menită să manipuleze în vre-un fel cititorii, altele decât cele pe care mi le-a dictat propria conștiință.

Cristian Nicolae Bucuroiu

romanortodox.info

Un comentariu pentru “Un preot curajos mărturisește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *