default-logo

Qatarul se întrece în atracții pentru microbiștii care vor sosi la Campionatul Mondial de Fotbal

Qatarul clocotește de optimism și așteptări. Prima Cupă Mondială de iarnă va avea loc aici în câteva luni. Națiunea gazdă, Qatar, începe turneul și campania sa împotriva echipei Ecuadorului, pe 20 noiembrie. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar țara se așteaptă să primească peste 1 milion de fani din întreaga lume în orașul Doha și zonele învecinate, notează Euronews.
Există o mulțime de opțiuni de cazare pentru toți fanii când ajung în Qatar. Omar Al Jaber, director executiv de cazare la Comitetul Suprem, a declarat pentru Football Now că există ceva „pentru toată lumea, indiferent de gustul sau bugetul lor”: „Se pare că anul acesta, mai mult ca niciodată, există o varietate de opțiuni disponibile pentru fani. Dacă cineva ar dori să aibă o cazare la preț mic, o va găsi. Și dacă cineva caută lux, cum ar fi hotelurile plutitoare, de asemenea opțiunea este disponibilă”.
Apartamentele și vilele cu servicii hoteliere sunt situate convenabil în tot orașul și în imediata apropiere a multor stadioane care vor fi folosite în timpul turneului. Majoritatea blocurilor de apartamente au adăugate dotări suplimentare, cum ar fi o piscină pe acoperiș și o sală de sport pentru cei cărora le place să se mențină activi. Saunele și sălile de jocuri sunt, de asemenea, disponibile. Un apartament central de lux va costa în jur de 350-400 de euro pe noapte. Cazarea este disponibilă și la aproximativ 80 de euro pe noapte, la periferie. Apartamentele din această zonă sunt aproape de stadionul Al Janoub, care va găzdui meciurile Franței, actuala campioană mondială. Pentru cei care doresc o experiență unică de cazare, hotelurile de pe vase de croazieră vor fi andocate în centrul orașului pe toată durata turneului.
Satele fanilor sunt un loc de vizitat obligatoriu pentru microbiștii interesați să deguste mai mult din cultura locală și tradițională a Qatarului în timpul vizitei lor. Stadionul Al Bayt, care va găzdui unul dintre meciurile semifinalei din timpul Cupei Mondiale, este unul dintre cele mai impresionante – designul Al Bayt este inspirat de cortul tradițional dhow, care coagulează cultura Qatarului. Fanii pot închiria și corturi tradiționale dacă doresc să petreacă timp în deșert – există acces ușor spre oraș prin transportul public. (redacția UZPR)
Foto: Wikipedia

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*