default-logo

Lavinia Șandru în emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”: „Ajunsesem să știu să fac tot ce era nevoie pentru o emisiune”

Pe 26 august a avut premiera primul film artistic despre Maria Tănase, cu Lavinia Șandru în rol principal. Dincolo de faptul că a studiat teatru și că pelicula s-a dovedit un real succes, Lavina Șandru este un jurnalist cu foarte multă experiență și mai ales cu vocație. „La începutul carierei mele în presă se muncea foarte mult, cu foarte puțini oameni. Redactam, mergeam pe teren, filmam materialele, intram la montaj, stăteam lângă cel care monta, intram în emisiune, dădeam materialele filmate și montate de mine și eram și moderator cu invitatul pe care tot eu mă străduiam să-l aduc”, povestește actrița, jurnalista și producătoarea Lavinia Șandru în emisiunea „Față în față cu Ion Cristoiu”.

Interviul integral pe
Față în față cu Ion Cristoiu” (Invitată: Lavinia Șandru) | „Față în față cu Ion Cristoiu” Invitatul zilei este Lavinia Șandru – realizator de emisiuni TV și actriță. | By Gandul | Facebook

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*