default-logo

Editura UZP, la Salonul de carte juridică, polițistă și civică

Editura UZP participă cu un stand de carte la Salonul de carte juridică, polițistă și civică organizat de Editura MAI între 9-11 noiembrie a.c. la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne din București, str. Mihai Vodă 17, sector 5, lângă Muzeul Holocaustului, zona Izvor.

La manifestare participă numeroase edituri de prestigiu, care expun lucrări de valoare publicate în ultimii ani și care abia acum se întâlnesc în sfârșit cu cititorii, după doi ani de pauză cauzată de pandemie. Pe parcursul celor trei zile ale salonului vor avea loc numeroase lansări și prezentări de carte, în prezența autorilor, editorilor si cititorilor acestora.

Între lucrările apărute în acest an la Editura UZP si care vor fi prezentate se află si volumele „Cursa de fluturi”, de Nicolae Dan Fruntelata, „Ochii lui Homer”, de Nicolae Rotaru, și „Dimitrie Gusti – Ideile fundamentale ale dreptului presei”, de I.C. Popa, Mihai Milca și N. Trandafir.

Vizitatorii si cititorii sunt așteptați începând de miercuri, 9 noiembrie, ora 11:00, la deschiderea festivă a Salonului, când va avea loc și ceremonia de acordare a premiilor și trofeelor Editurii MAI.

Intrarea este liberă.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*