default-logo

„Homo ludens”, expoziția personală Carmen Olteanu, la Artoteca BMB

Biblioteca Metropolitană Bucureşti găzduieşte, în perioada 7 decembrie 2018 – 7 ianuarie 2019, expoziția personală a artistei Carmen Olteanul, intitulată „Homo lucens”, alături de lucrările elevilor săi de la Fundația Cultural artistică ROTARY.
Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 7 decembrie 2018, începând cu ora 18:00, la Artoteca din Șoseaua Mihai Bravu nr. 4. Moderator al evenimentului va fi criticul de artă Radu George Serafim.
Doctor în Arte Plastice și Decorative, Carmen Olteanul are în palmares multiple expoziții în mai multe județe, dar și în București, lucrările ei regăsindu-se în colecții particulare din țară și din străinătate.
„Expoziția vrea să provoace privitorul spre căutare și redescoperire a inocenței și frumuseții copilăriei. Lucrările artistei Carmen Olteanul, puse față în față cu lucrările elevilor săi de la Fundația Cultural Artistică GHITARA, sunt o confirmare ca specificul omului este să se joace, iar Jocul nu are o finalitate.”, afirmă Ana Maria Nilă, curator al expoziției.
Artoteca este un spațiu expozițional al BOB, deschis tuturor celor interesaţi de luni până sâmbătă; informații detaliate la adresa: https://www.bibmet.ro/filiale/filiale-sector-2/artoteca/
Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice ce facilitează accesul la informare și lectură prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.
Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

Serviciul Comunicare
E-mail: comunicare@bibmet.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.