default-logo

Filmul „Maria Tănase”, în premieră la Arad

Filmul „Maria Tănase”, în regia lui Mihai Constantinescu, a fost „vedeta” B.Loved Tour – Festivalul Internațional al Filmului de Dragoste, care s-a desfășurat în weekend-ul trecut în județul Arad. Caravana B.Loved a poposit în localitățile Sebiș și Vladimirescu cu un program original care a inclus inclus proiecții de filme de dragoste românești și străine, dar și workshop-uri diverse.

Actrița care o interpretează în film pe Maria Tănase, Lavinia Șandru, a răspuns tuturor întrebărilor publicului prezent în număr mare la evenimentele din cadrul BLoved Tour. De altfel, Lavinia Șandru a susținut și un workshop despre „Filmul de dragoste – un gen aparte în istoria cinematografiei”, o incursiune în istoria acestui gen cinematografic, pornind de la tradiția hollywoodiană și până la realizările europene cunoscute. Pe lângă proiecțiile de filme, evenimentele au inclus și alte ateliere cu caracter informativ-educativ, care au presupus participarea activă a publicului, pe subiecte ca importanța alimentației sănătoase și rolul mass-mediei în peisajul informațional local și național.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad, Asociației Pro Familia și Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

 

 

Despre autor

Lasă un răspuns

*