default-logo

A fost desemnat purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a FOTE Sarajevo și Sarajevo de Est 2019

Andreea Mezdrea, purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a FOTE Sarajevo şi Sarajevo de Est

Biatlonista Andreea Mezdrea a fost desemnată purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a celei de a XII-a ediţii de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE).

Competiția rezervată sportivilor cu vârste între 14 şi 18 ani se va desfășura în perioada 9-16 februarie a.c., la Sarajevo şi Sarajevo de Est, ceremonia de deschidere fiind programată a avea loc pe data de 10 februarie, cu începere de la ora 20.00 (ora României), pe Stadionul Asim Ferhatovic Hase din Sarajevo.

Legitimată la Clubul Sportiv Şcolar din Vatra Dornei, Andreea Mezdrea a început să practice biatlon de performanţă sub îndrumarea antrenoarei Magdalena Potinga.

În 2013, a debutat în competițiile naţionale, iar cinci ani mai târziu a fost cooptată în lotul reprezentativ de juniori al României.

În 2018, la Concursul IBU rezervat juniorilor sub 18 ani, de la Nove Mesto, din Cehia, Andreea Mezdrea s-a clasat pe locul 10 la 7,5 km sprint, în acelaşi an, tot la sprint, ocupând poziția 28, la Campionatele Mondiale de juniori din Estonia.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.