◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Explicațiile Simonei Halep după ce a fost eliminată în optimile de la Madrid

Învinsă de Elise Mertens (4-6, 7-5, 7-5) în optimile turneului „WTA 1000” de la Madrid, Simona Halep a declarat că a făcut erori necaracteristice pentru că s-a grabit prea mult și pentru că are nevoie de mai multe meciuri pentru a-și intra în ritm.

Simona Halep, după ce a fost eliminată în optimile turneului de la Madrid:
  • ​”Cu siguranță aș fi avut nevoie de mult mai multe meciuri, dar a fost cum a fost, cu accidentări, e greu să joc turnee dacă nu sunt sută la sută.

  • Partidele pe care le-am jucat aici însă, la Madrid, mi-au arătat că sunt la un nivel destul de bun. Nu mi-am pierdut foarte mult din joc, dar mental și ca răbdare un pic se vede, mă grăbesc destul de mult și fac unele greșeli pe care în mod normal nu le-aș face sau în trecut nu le făceam.
  • Trebuie să privesc însă înainte, să văd ce am greșit în meciul acesta și să încerc să fiu mai bună la următorul, însă, da, am în continuare nevoie să fiu pe teren.
  • Am simțit oboseală în setul al treilea, cred că s-a și văzut, dar vine tot de la meciuri, nu am avut partide strânse anul acesta, grele, în care să pot să-mi depășesc limita. Recuperarea este însă, sper eu, destul de rapidă, masaj, tratament și alergare, pentru că așa își revine corpul.
  • Bula în care suntem este un pic apăsătoare, să stai închis în cameră și să nu poți să ieși este destul de greu. Cred că se vede la majoritatea sportivilor că suntem ceva mai nervoși decât eram înainte, încercăm să dăm însă tot ce avem mai bun și sper ca lucrurile să revină la normal pentru că ne este dor de public.

  • Sunt două săptămâni de la Roma până la Roland Garros și o să fie greu să merg la Paris atât de repede. O să vin și pe acasă, trebuie să mă aerisesc, să ies în oraș, să mă plimb, am mai mult de 20 de zile de când stau închisă și este apăsător”, a spus Halep, pentru GSP.ro .
Statistica partidei Halep vs Mertens:
 
Ași: 0-3
Duble greșeli: 10-9
Lovituri câștigătoare: 40-23
Erori neforțate: 48-35
Puncte de break salvate: 7/10 vs 8/15
Total puncte câștigate: 102-109
Durată meci: 2h 34 min.
De știut:
  • Pentru traseul de la Madrid, Simona va rămâne cu € 34.048 și 120 de puncte în ierarhia WTA de simplu.

  • Halep a câștigat turneul de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017, în timp ce în 2014 și 2019 a ajuns până în finală.

m.hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *