◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Adunare generală pentru alegeri în Filiala Dobrogea a UZPR

Sâmbătă 02 iunie 2018, în aula Colegiului Național „Constantin Brătescu” din Constanța a avut loc adunarea generală a membrilor UZPR – filiala Dobrogea. La adunare au participat 11 ziariști din presa scrisă, radio, TV, media electronice, iar un număr de 10 jurnaliști, care din diverse, motive nu au putut fi prezenți, au emis împuterniciri, astfel ca alegerea noului Comitet de coordonare al filialei să se poată încadra în normele statutare.
Președintele coordonator în exercițiu al filialei, D-na Steliana Bajdechi – jurnalist la postul de radio Constanța, a efectuat o scurtă expunere privind activitățile desfășurate de membrii filialei. Domnia sa a reiterat faptul că plata cotizației anuale este în valoare de 150 lei/an pentru toți membrii (activi și pensionari), care se plătește la începutul anului până pe 25 februarie, deoarece după această dată Casele Județene de Pensii își actualizează bazele de date, iar cei care sunt pensionari și nu au cotizația plătită riscă să nu își primească indemnizația aferentă.
În cadrul adunării, Ioan Damaschin, membru în Comitetul de coordonare al filialei, participant la Adunarea Generală a UZPR de la București, din data de 24 martie 2018, a efectuat de asemenea o scurtă prezentare a unor probleme de interes general discutate în cadrul acesteia. S-au repus în discuție prevederile statutare privind calitatea de membru al UZPR și modul în care se pierde această calitate.
Este de remarcat faptul că pe timpul adunării, președintele UZPR, D-l Doru Dinu Glăvan a avut o intervenție telefonică, în care a prezentat ziariștilor prezenți situația actuală a organizației după emiterea Hotărârii judecătorești definitive și irevocabile, care a pus capăt situației critice prin care a trecut asociația de breaslă în anul 2017, dar și eforturile depuse la nivel central pentru revenirea la starea de normalitate, statutară.
La finalul adunării a avut loc alegerea noului Comitet coordonator al filialei UZPR Dobrogea, în următoarea componență, propusă de D-na Steliana Bajdechi și aprobată în unanimitate, de către participanţii laadunare:
Președinte: Ioan Damaschin – „Marina Română”;
Membri: Sânziana Ionescu – ziarul „Adevărul”; Nicolae Ispas – radio Constanța; Mirela Stângă – ziarul „Ziua de Constanța”; Aurelia Merluș.

Comunicat al Filialei Dobrogea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *