◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Dr. Adrian Cacovean: “Medicul recomandă vaccinul, nu Guvernul. Parafa mea medicală nu este la îndemâna nebunilor!”

“Dr. Adrian Cacovean: „Medicul recomandă VACCINUL, nu Guvernul. Parafa mea medicală NU este la îndemâna nebunilor!”

Medicii cu conștiința profesionala sa se delimiteze de astfel de încălcări grave ale libertății profesionale si ale drepturilor pacienților si sa intre în greva generala! 

Mesajele unui doctor postate pe contul său de socializare. cu privire la Legea vaccinării obligatorii a atras susținere din partea multor cititori. Dr. Adrian Cacovean explică de ce această lege încalcă libertatea exercitării profesiei medicale, libertatea de opinie a profesioniștilor și regulile de desfășurare a actului medical și că medicii cu conștiință profesională ar trebui să se delimiteze de astfel de încălcari grave.

Medicul recomanda, nu Colegiul Medicilor, nici Colegiul Farmacistilor, nici Guvernul, nici nimeni altcineva, ca vaccinarea o face un medic si se face pe parafa medicului nu pe mandatul de senator sau pe vorbele lui Arsinel sau Ovidiu Covaciu sau Streinu Cercel, sau oricine ar fi el. Vaccinarea este o activitate care se face totuși individual si nici un neavenit nu poate impune unui medic sa facă acte medicale de tip Mengele. Cine vrea vaccinare obligatorie sa se facă medic si sa înființeze unități medicale naziste, sa înscăuneze un Hitler si apoi are mana libera.
Parafa mea medicala nu este la îndemâna nebunilor!

Este interesant cum cei care garantează independenta profesionala si respectarea de către medici a regulilor practicii medicale, sunt asaltați de „societate” sa spargă regulile si Jurământul Hipocratic si orice normă etică, morala si regula profesionala, ca sa strice rânduiala din practica medicala si sa implementeze haosul intr-un domeniu considerat neutru, sănătatea.

Singura persoana care poate recomanda un act medical este medicul, in baza parafei si a dreptului de libera practica. Actele medicale sunt recomandate individual si se efectuează cu acordul pacientului.
Legea vaccinării obligatorii încalcă libertatea exercitării profesiei medicale, libertatea de opinie a profesioniștilor si regulile de desfășurare a actului medical.
Parlamentul nu are parafa medicala ca sa recomande niciun act medical individual, darămite un act medical in masa. Legea vaccinării obligatorii este una de tip totalitar si inculpa grav Parlamentul si toți acoliții unei asemenea crime colective.
Medicii cu conștiința profesionala sa se delimiteze de astfel de încălcări grave ale libertății profesionale si ale drepturilor pacienților si sa intre in greva generala! Când statul începe să ia măsuri dictatoriale, vremea nesupunerii se apropie cu repeziciune.
Acte medicale la comanda? Pai ce, noi medicii suntem procurori sau securiști sau ziariști sau Visinescu sa formam plutoane de execuție?

Dacă trebuie retras complet un drept la libera practica medicala, acesta este practica medicala ilicita, exercitata de oameni fără pregătire medicala, cum este Parlamentul, CCR, Miniștri ai sănătății, președinți ai Romaniei, care vor sa dicteze prin legi criminale, naziste, acte medicale obligatorii, forțate, in masa, cum au fost colectivizarea, naționalizarea, derapajul României de la Monarhie la Republica, etc.

 

In ce privește asa-zișii profesioniști in domeniul infecțioaselor, apoi aceștia ar trebui trași la răspundere pentru conflictul de interese pacient-industria farma-corpul medical, excluși din tagma medicala pentru trădarea profesiei medicale, a pacientului si normelor de exercitare a profesiei medicale. Acești netrebnici sunt responsabili de isteriile colective cu aviara si porcina, pe care vi le amintiți toți.
Parlamentul si legiuitorii sa știe un lucru: nu sunt medici, nu au parafa, nu au drept de libera practica si nu pot recomanda nici un act medical, decum acte medicale in masă!

De distribuit tuturor medicilor, cadrelor medicale, organizațiilor profesionale, parlamentarilor, membrilor CCR, președinției, guvernului, pacienților si organizațiilor acestora.“[1]

sanatatespirituala.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *