default-logo

Federația spaniolă de fotbal neagă că investighează jurnaliști

Federația spaniolă de fotbal a negat că a investigat jurnaliști pentru a stabili cine a scurs audio și documente legate de președintele Luis Rubiales și jucătorul Barcelonei, Gerard Piqué. Materialul „scăpat” a arătat că Rubiales și Piqué negociau detalii despre o înțelegere profitabilă pentru a duce Supercupa Spaniei în Arabia Saudită. Ambii au negat faptele greșite în cadrul negocierilor, relatează AP News.
Cotidianul spaniol El Confidencial, care a publicat majoritatea audio-urilor și documentelor scurse, notează că federația a lansat o anchetă asupra unui jurnalist El Mundo, pentru a încerca să afle implicarea lui în aceste scăpări. Federația a răspuns printr-o declarație în care spune că investighează doar doi dintre propriii angajați și adaugă că a fost vizată de o campanie media pentru a… perturba președinția lui Rubiales.
Președintele ligii spaniole, Javier Tebas, l-a criticat din nou pe Rubiales, spunând că este timpul să se facă ceva pentru a-l împiedica să spioneze oamenii. (redacția UZPR)
Foto: Wikipedia

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*