◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Simona Halep știe unde a pierdut meciul cu Elina Svitolina. Românca a explicat ce urmează pentru ea

Simona Halep (13 WTA) a fost eliminată în optimile US Open de ucraineanca Elina Svitolina (5 WTA), scor 3-6, 3-6.

În ciuda unui start bun de meci, românca a pierdut controlul la 3-3, când a avut și două mingi de break. Svitolina a reușit apoi trei game-uri consecutive și și-a adjudecat primul set. În actul secund, Halep a dat semne de revenire, a condus cu 3-2, dar erorile neforțate au făcut-o să cedeze cu același scor. Partida s-a încheiat după o oră și 17 minute.

La conferința de presă de după meci, Halep a explicat că greșelile neforțate numeroase și graba arătată la unele lovituri au făcut ca victoria să îi revină Elinei Svitolina. Românca a explicat și ce va urma pentru ea, după turneul de la Flushing Meadows.

„Știam că va fi un meci dificil. Am fost puțin obosită după trei meciuri aici, iar atunci când nu ai multe meciuri în picioare ești puțin stresată. Cu toate acestea, cred că m-am descurcat bine și privesc înainte cu gânduri pozitive.

Am făcut prea multe erori neforțate. Cred că m-am grăbit, uneori am lovit prea puternic. Ea a răspuns foarte bie, iar eu cred că m-am grăbit puțin cam mult. Dacă aș fi avut puțin mai multă răbdare, cred că ar fi fost mai bine.

Voi merge acasă acum, mă voi odihni. Mă simt bine, dar corpul este obosit. L-am solicitat foarte mult în această perioadă și trebuie să mă relaxez. Înainte de a decide dacă voi participa la Indian Wells, va trebui să vorbesc cu medicul„, a spus Halep.

  • Turneul WTA 1000 de la Indian Wells, dotat cu premii totale în valoare de 8.761.725 de dolari, este programat în perioada 6 – 17 octombrie, în Statele Unite ale Americii și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

Simona Halep, 180 de puncte WTA și 265.000 de dolari după US Open

Pentru participarea în optimile de finală ale US Open, Halep și-a asigurat un cec de 265.000 de dolari. Ediția din 2021 de la Flushing Meadows aduce cel mai mari premii din istoria competiției, suma totală fiind de 57,5 milioane de dolari.

De asemenea, fostul lider mondial va primi 180 de puncte WTA pentru calificarea în optimile US Open, astfel că, în clasamentul actualizat în timp real, Simona a urcat două locuri, până pe 11, cu 4051 de puncte. Jucătoarea noastră se află la doar nouă puncte distanță de Petra Kvitova, care este ultima din top 10.

Cu toate acestea, Halep nu are garantată poziția 11 după competiția din SUA, totul depinzând de rezultatele de la US Open ale jucătoarelor aflate sub ea, precum Belinda Bencic, Anastasia Pavlyuchenkova, Angelique Kerber sau Maria Sakkari.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *