◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Donald Trump a fost externat. „Nu vă temeți de Covid. Nu-l lăsați să vă conducă viața!”, a declarat el

Evz.ro: După ce a fost infectat cu coronavirus, Donald Trump a fost pus pe picioare și a plecat acasă, luni. Președintele Statelor Unite ale Americii a fost internat la spitalul militar Walter Reed din Washington. După câteva zile în care a avut probleme destul de însemnate, s-a revigorat și a început să transmită mesaje optimiste pe rețelele de socializare:

„Nu vă temeți de Covid. Nu-l lăsați să vă conducă viața. Sub administrația mea, am dezvoltat o serie de medicamente foarte bune. Mă simt mai bine decât acum 20 de ani! ”, a scris Trump pe Twitter.

Libertatea.ro: Donald Trump a fost externat după doar trei zile de spitalizare, iar la sosirea de la Casa Albă, liderul american și-a scos masca de protecție pentru a fi pozat de jurnaliști. După acest moment, Trump a intrat în clădire tot fără mască. A fost o încercare remarcabilă de a-și transforma boala încă în desfășurare într-o demonstrație de forță, în ciuda celor peste 200.000 de morți de Covid-19, scrie CNN.

Nota mea: Dacă mulți dintre adversarii săi se frecau pe mâni, bucuroși  că Donald Trump s-a infectat cu Covid-19, unii visând chiar să ajungă la terapie intensivă sau chiar să moară (în perspectiva alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie), această experiență îl face pe Trump, în realitate, să câștige câteva procente bune în lupta cu Biden.

Vindecarea rapidă de Coronavirus vine să întărească perspectiva sa asupra unei Americi care nu mai trebuie închisă economic în vreme de Pandemie și să confirme faptul că virusul nu este atât de periculos precum îl prezintă agenții dictaturii medicale din toată lumea.

Va fi interesant să aflăm ce vor spune sondajele electorale care se vor face zilele următoare…

Daniel Roxin / UZPR

Un comentariu pentru “Donald Trump a fost externat. „Nu vă temeți de Covid. Nu-l lăsați să vă conducă viața!”, a declarat el

  1. Vai de capul nostru.
    Daca am face toti ca el, ne/am duce naibii pe rapa la vale.
    Asta umbla brambura bolnav sa/si imbolnaveasca toti angajatii.
    Sa speram ca mai sunt si oameni normali pe lumea asta.
    Ca pe lumea lui s/au cam prostit cu totii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *