◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Dubla lansare de carte a Editurii CREATOR/ Libris la DIVERTA București

Luni, 5 octombrie, la ora 17.30, la Libraria Diverta din Strada Lipscani- București  a avut loc un eveniment de înaltă ținută, o dublă lansare de carte marca LIBRIS. Acest eveniment de mare succes la care au participat un număr impresionant de oameni, a spart gheața după toată perioada pandemică, demonstrând încă odată marea iubire de carte a oamenilor. Cele două cărți lansate ”…ȘI DUMINICĂ E TOT SÂMBĂTĂ” și „DRESORUL DE CACTUȘI” au apărut la editura CREATOR/Libris și sunt scrise de ADRIANA BOGATU și ADRIAN VICTOR VANK.

Printre invitații de onoare au luat cuvântul: DORU DINU GLĂVAN, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, MANUELA ALMA CIORNEI, judecător Tribunalul București, GEORGE VLAICU, dr. avocat scriitor și DANA ANGHELESCU, Manager Editura CREATOR. Moderatoarea acestui eveniment a fost actrița CLAUDIA MOTEA, reprezentantă Libris la evenimentele de lansare carte din București.  

ADRIANA BOGATU este profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” din Brăila, a publicat până acum cinci volume și este urmărită de mii de cititori pe pagina sa de autor. La acest eveniment i s-a înmânat de însuși domnul președinte Doru Dinu Glăvan legitimația de membru al UZPR- Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și a fost primită cu multă căldură în Uniune. 

ADRIAN VICTOR VANK este magistrat de carieră, a publicat pe bloguri de specialitate și pe blogul personal, scrierile sale bucurându-se de aprecieri numeroase.

Primul roman „… Și duminică e tot sâmbătă” este o mărturie în timp real a transformărilor prin care trece omul contemporan confruntat cu pandemia provocată de coronavirus în 2020. Realitățile strict autohtone sunt cele cunoscute, cotidiene, dar se „îmbogățesc” cu absurdul noilor realități, impuse de pandemie. Cel de-al doilea roman, „Dresorul de cactuși”, este tot un volum în coautorat, în care autorii pun degetul pe rănile deschise ale unora dintre incertitudinile și dramele de conștiință pe care le recunoaștem ca fiind și ale noastre și își spun „lucruri de dincolo de timp cu o seninătate de sinucigași la a treia încercare”. Întrebările și răscolirile sunt cactuși, ascuțiți și toxici, care te obligă să-ți alegi oglinda adevărată în care să te uiți cu ochii sufletului, chiar dacă doare sfâșietor. Cu rădăcini ancestrale, transmise adeneic, cactușii fiecăruia dintre noi se lasă, însă, greu (sau deloc) dresați. Cărțile sunt disponibile pe Libris.ro și rețelele partenere.

 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *