◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Murdoch, mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump, face parte împreună cu Biden și Soros din Grupul Bilderberg și Comisia pentru Relații Externe, creatoarea Trilateralei. Cele trei organizații controlează „fake mass media” care l-a îngropat pe Trump

Victor Roncea, ActiveNews.ro: Donald Trump l-a sunat furios pe Rupert Murdoch, marți noaptea, după ce televiziunea acestuia, Fox News, a fost prima care a declarat închisă cursa electorală în Arizona în favoarea lui Joe Biden, chiar înainte de televiziunile recunoscute ca fiind anti-Trump, ca CNN sau NBC.

Ulterior, operațiunea s-a repetat în cazul Michigan, deși Echipa de campanie a lui Donald Trump a introdus deja acțiuni în instanță împotriva procesului electoral din cele două state cât și din Pennsylvania.

Operațiunea psihologică de manipulare a Fox News, prin care a proclamat practic victoria lui Joe Biden în mod cu totul fals, a influențat opinia publică la nivel național în favoarea ideii că actualul președinte a pierdut alegerile. Harta trădătoare Fox News și acum prezintă situația în care comunistul mascat Joe Biden apare fraudulos cu 264 de electori, în pofida ilegalităților constatate și contestate de Echipa Trump.

Lovitura de stat a mass media

În redacția televiziunii Fox, decizia de a-l anunța pe Biden câștigător în Arizona a provocat o mare mânie în rândul ziariștilor, scrie revista americană Vanity Fair, citată de EvZ. „Am declarat învingătorul cu mult înainte de MSNBC”, a spus unul dintre aceștia pentru Vanity Fair. Sam Nunberg, un fost consilier al lui Donald Trump, a acuzat Fox de „înăbușire a alegătorilor”, un gest deliberat pentru a-i descuraja pe alegătorii lui Trump de a mai merge la vot. „Fox a comis un malpraxis jurnalistic și înăbușirea alegătorilor”, a declarat el pentru Vanity.

Dar cine este Murdoch? Murdoch, coleg de bancă cu Biden și Soros…

Chiar dacă l-a susținut pe Trump la alegerile din 2016, al cărui dușman personal declarat este George Soros și Rețeaua lui, acesta nu l-a împiedicat pe Murdoch să facă parte împreună cu acesta dintr-o organizație care se pretinde a fi un substitut al unui fel de Guvern Mondial, din umbră: Consiliul pentru Relații Externe (Council on Foreign Relations). O să dăm aici link-ul cu Membrii CFR, de la Wikipedia, enciclopedia comunistoidă, ca să nu fim acuzați că suntem „conspiraționiști”.

Din CFR, organizație creată în anii ’20, fac parte foști președinți (acum morți, ce-i drept, ca George Bush și Mihail Gorbaciov dar și unul încă în viață, respectiv Bill Clinton), secretari de stat ai SUA, șefi ai CIA, senatori, deputați, miniștri, consilieri, ziariști, făcători și desfăcători de politici mondiale și mulți miliardari care n-au ce face pe-acasă și atunci vor să reseteze lumea pentru noi. Între aceștia, Madeline Albright, Condoleezza Rice, Robert Gates, David Rubenstein (actualul președinte), David Rockefeller (președinte de onoare al organizației), Zbigniew Brzezinski, Dick Cheney, fost vice-președinte al SUA, Alan Greenspan, Isărescul din SUA, dar și, atenție, George Soros și… Joe Biden.

Donald Trump nu face parte din grupul de politici mondiale care îi aduce la un loc, iată, pe fostul său amic Murdoch cu dușmanii săi declarați, Soros și Biden.

Citește continuarea aici: ActiveNews.ro

Daniel Roxin/ UZPR

Un comentariu pentru “Murdoch, mogulul Fox News care l-a trădat pe Trump, face parte împreună cu Biden și Soros din Grupul Bilderberg și Comisia pentru Relații Externe, creatoarea Trilateralei. Cele trei organizații controlează „fake mass media” care l-a îngropat pe Trump

  1. Posibil, dar ma tem ca Trump s/a ingropat singur, in gesturile unilaterale pe care le/a facut. A retras SUA din mai multe acorduri internationale, intre care cel privind rachetele nucleare, politica de mediu etc. Situatia e mai delicata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *