default-logo

Rețeaua de socializare Facebook se va SCHIMBA! Anunțul făcut de fondatorul Mark Zuckerberg

Aplicația Facebook își va schimba total conceptul: dacă până cum postările publice erau cele faimoase și cele care îi făceau pe utilizatori să folosească platforma, Mark Zuckerberg a anunțat că în viitor mesajele private vor fi în special folosite, într-o notiță publicată pe Facebook

Astfel, rețeaua de socializare va trece la la comunicarea securizată și efemeră ce va putea fi folosită în special în cadrul celor trei aplicații de chat pe care le deține. 

„Cred că ar trebui să lucrăm spre o lume în care oamenii să poată vorbi în mod privat și să trăiască liber, știind că informațiile lor vor fi văzute doar de cine doresc să le vadă și nu vor rămâne totdeauna în jur. Dacă putem ajuta la mutarea lumii în această direcție, voi fi mândru de diferența pe care am făcut-o”, spune fondatorul Facebook. 

Directorul companiei a anunțat că toate mesajele vor fi criptate, chiar și cu riscul interzicerii aplicației în țările în care criptarea comunicării cetățenilor nu este dorită.

“Vedem deja astăzi cum mesajele private, poveștile efemere și grupurile mici sunt de departe formele de comunicare cu cea mai mare creștere” scrie Zuckerberg. 

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*