default-logo

Un sumar atractiv la Serata Eminescu, jurnalistul din 09 martie 2020

Din nou, la Institutul Cultural Român din București, UZPR lansează invitația la o nouă întâlnire cu subiecte importante, interesante din lumea jurnalistică și totodată culturală.
Se va face o amplă pledoarie pentru presa militară, din partea unuia dintre cei mai apreciați jurnaliști ai domeniului, general (r) Gheorghe Văduva. Alți doi jurnaliști militari își vor etala calitățile de scriitori, prin lansarea altor cărți, care le poartă semnătura : Lică Pavel și Nicolae Rotaru.
Aceștia vor beneficia de prezentări din partea altor personalități de cultură. La aceeași serată vine de la Craiova profesorul și scriitorul Teodor Nedelcea cu alte două apariții editoriale care se anunță de mare atractivitate :
˝Biserica și societatea˝, precum și ˝Marin Sorescu sau vocația identității românești ˝.
Teodor Nedelcea, va prezenta și un lucru mai puțin cunoscut, atitudinea și poziția lui Eminescu față de înaintașul său revoluționar, Tudor Vladimirescu. Un sumar pe care îl considerăm inspirat la început de primăvară, motiv de a vă invita luni, 9 martie 2020, de la ora 17,00, la ICR București, Aleea Alexandru nr. 38.
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.