◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Tinerii jurnaliști din California evidențiază „noul normal” post-pandemie pentru oamenii obișnuiți

Seria de materiale de presă condusă de tineri din cadrul „The New Normal” evidențiază modul în care COVID-19 a schimbat viața, educația și angajarea tinerilor în California. Proiectul multimedia din 12 părți își propune să facă auzite vocile subreprezentate.
La mai bine de doi ani de când am învățat prima dată termenul COVID-19, abia începem să vedem o oarecare ușurare. Comenzile de acasă s-au terminat. Mandatele măștilor sunt aproape inexistente. Dar ne amintim măcar cum să socializăm? Avem anxietate în legătură cu petrecerea timpului prelungit cu prietenii?
„The New Normal”, lansat recent, spune poveștile individuale ale tinerilor din California, printr-o colaborare între Boyle Heights Beat, VoiceWaves, The kNOw și YR Media, care se concentrează pe modul în care au fost afectați de pandemie, ceea ce s-a schimbat pentru ei și cum merg înainte. Acest proiect California Youth Media Network a fost produs de o echipă de jurnaliști cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani, care provin din Fresno, Los Angeles, Long Beach și Oakland. Din seria de povești se evidențiază câteva. „Zero abilități sociale după COVID-19” – abilitățile sociale au fost șterse; depresia și anxietatea sunt peste tot; oamenii sunt epuizați. Munca în retail – o studentă de 21 de ani, din San Francisco, relatează despre modul în care ea și alții au devenit parte a Marii Demisii; în urma pandemiei și a reexaminării percepției asupra muncii, unii tineri adulți au descoperit că banii câștigați din locurile de muncă cu amănuntul pur și simplu nu meritau să-și sacrifice sănătatea mintală. „Prezența ofițerului de siguranță la școala din Long Beach îi intimidează pe elevi” – ofițerii de siguranță a școlii nu sunt la fel cu poliția, dar pentru unii dintre studenți este greu de făcut diferența. Ei speră ca școlile să adopte alte mijloace pentru a aborda siguranța. „ Poveștile noastre documentează modul în care continuăm să avansăm și să răspundem la COVID- 19. Toți cei de la YR Media suntem încântați să oferim o platformă în care tinerii se simt suficient de confortabil pentru a-și împărtăși experiențele. Este întotdeauna minunat să auzi, să citești și să vezi povești de la tineri”, consideră Nykeya Woods, editor YR Media, producător și manager de proiect pentru „The New Normal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *