◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Luna iunie , pentru UZPR, cu un calendar bogat de evenimente

În recenta ședință a Consiliului Director a fost stabilit programul complet al activităților pe luna iunie., toate organizate ONLINE, din cauza măsurilor stabilite pentru starea de alertă. Pentru acest gen de activitate se va pregăti ( improviza ) un studio de înregistrări la sediul Uniunii, într-o încăpere adiacentă și se va realiza un parteneriat pentru obținerea unor echipamente de specialitate, însemnând camere de luat vederi – fixe și mobile, microfoane, lavaliere, reflectoare profesionale, etc. Vor fi pregătite și decoruri adecvate genului de activitate. Este un efort  suplimentar care presupune mai multe eforturi financiare, materiale și forță de muncă.

Întotdeauna, luna iunie, pentru UZPR, a fost intensă în evenimente, în principal datorită marelui ziarist Mihai Eminescu.

Va fi o nouă Serată˝ Eminescu, jurnalistul˝ cu participarea unora dintre cei care au fost distinși cu Premiul ˝Eminescu, ziaristul˝ în cei șapte ani trecuți, de la inițierea premiilor.

Se pregătește gala de acordare a Premiul ˝Eminescu, ziaristul˝ , ediția 2020. Vor fi în atenția Comitetului de acordare a distincțiilor un număr de patru eminescologi din Craiova, București, Cernăuți și Timișoara. Evenimentul pregătește și momente surpriză, care vor fi cuprinse în sumarul bogat al Premiilor.

 Pentru 28 iunie trebuie pregătit un eveniment, care să marcheze Ziua Ziaristului Român, încă nerecunoscută oficial de  Parlament, dar disputa sau lupta pentru acest deziderat continuă.

Mai sunt în pregătire alte două evenimente ONLINE, care să continue activitățile Teatrului NostruM sau a Convorbirilor jurnalistice, lansate încă de anul trecut.

În pregătire este ediția de iunie a Cronicii Timpului, se dorește finalizarea Revistei UZP din trimestrul al II-lea, precum și susținerea apariției a celor două numere din ziarul Certitudinea (cu un număr crescând de abonați în țară ). Editura UZP va răspunde la alte solicitări de apariții.

Pe plan administrativ și organizatoric se rezolvă primirea și atestarea unor noi membri asociați, se vor soluționa/atesta alte Dosare de jurnaliști pensionari , cotizații, legitimații ș.a.m.d.

Luna iunie înseamnă și organizarea și desfășurarea unor întâlniri ONLINE cu șefi de filiale din întreaga țară și diaspora și se va lua o decizie pentru organizarea și desfășurarea celei de a doua etape a Adunării Generale , programată pentru 2020 ( prima parte, reamintim a avut loc în luna martie a acestui an, în premieră cu vot online ). Urmărim care vor fi condițiile de desfășurare a întâlnirilor publice, în spații închise, în a doua jumătate a lunii în curs.

Departamentul de Comunicare UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *