◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

SOS România – ”Voluntari pentru o zi”

Roma, 5 iulie 2018 – Asociaţia Românilor din Italia (ARI) împreună cu partenerii CCIRO Italia şi Societatea Cultural Istorică „Mihai Viteazul” au continuat calendarul acţiunilor din programul “SOS România”, program iniţiat in urmă cu mulţi ani, prin care sunt distribuite cantităţi importante de ajutoare şi bunuri pentru copiii şi adulţii din România.

”Voluntarii pentru o zi” ai asociatiei, deputatul Laura Mihaela Moagher, dna. Alina Ene, dl. Sandu Stefan impreuna cu dl. Mircea Cosma, au oferit imbracaminte, incaltaminte si alte bunuri, unui numar de circa 100 de copii si tot atatia adulti prezenti in Parcul Memorial ‘’Constantin Stere’’ din comuna Bucov, Prahova.

Voluntarii si-au continuat actiunea oferind ajutoare si in alte centre de copii si orfelinate din Ploiesti.

Prezenta la eveniment, doamna deputat Laura Mihaela Moagher a declarat: ’’Ma simt mandra ca prin actiunile pe care le intreprind, pot aduce un strop de bucurie pe chipul unor semeni incercati de viata. A darui este mai important decat a primi! A iti dedica putin din timpul tau, si din resursele tale celor in dificultate ne ofera un sentiment de implinire. Dorinta de a-i ajuta pe ceilalti este adanc inradacinata in natura umana si trebuie sa dovedim ca entuziasmul de a ne dedica altora decat noua insine, reprezinta o componenta importanta a multumirii sufletesti pe care ne-o dorim. Din postura pe care o am, voi face lobby si la ceilalti colegi parlamentari, pentru ca si ei sa se implice mai mult in astfel de actiuni care au darul de a aduce un strop de fericire unor copii sau adulti cu care soarta nu a fost generoasa”.

‘’Prin aceste actiuni, ne propunem ca in Anul Centenarului sa intarim sentimentul de solidaritate intre romanii plecati si cei ramasi acasa. Multumesc celor care au facut posibila realizarea acestei actiuni, prin implicarea lor, asigurandui totodata ca nu ne vom opri aici si vom desfasura si alte proiecte de anvergura in viitorul apropiat. Invit pe aceasta cale pe toti cei care au posibilitatea sa faca asemenea gesturi, sa nu piarda nici o ocazie, mai ales, tinand cont ca o parte a societatii romanesti este foarte saraca” a declarat Eugen Terteleac, presedintele Asociatiei Romanilor din Italia.

Biroul de comunicare ARI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *