default-logo

Anunț dureros făcut de Simona Halep! Din păcate este adevărat! S-a retras

Vești proaste pentru Simona Halep la final de 2019. Din păcate accidentările repetate și problemele din ultima perioadă au făcut-o să ia această decizie care întristează fanii români și nu numai.

Simona Halep (28 de ani; locul 5 în clasamentul WTA) s-a retras de la turneul de la Moscova – Cupa Kremlinului. Potrivit ultimelor informațiilor apărute, decizia a fost luată ca urmare a problemelor de sănătate.

Din cauza durerilor în zona spatelui, românca a fost obligată să se retragă și de la turneul de la Wuhan, chiar în timpul partidei cu Elena Rybakina, pentru ca mai apoi, la competiția de la Beijing, să piardă în turul 2, în fața Ekaterinei Alexandrova, după ce a cerut pe durata partidei intervenția medicului.

Cupa Kremlinului se desfășoară în perioada 14 – 20 octombrie 2019, fiind o competiție de nivel Premier, cu premii în valoare totală de peste un milion de dolari. Simona Halep a spus ”pas”, pentru că trebuie să fie aptă pentru Turneul Campioanelor, de la Shenzhen, care începe la sfârșitul lunii octombrie și care pune la bătaie premii totale în valoare de 14 milioane de dolari. Halep s-a impus la Cupa Kremlinului în 2013.

capital.ro

 
 
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*