default-logo

„Mihai Tatulici – un  jurnalist norocos” deschide noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Și în această toamnă, TVR 1 redeschide „Dosar România”, un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul şi, poate, viitorul acestei ţări. Debutul noului sezon ne pune faţă în faţă, într-o ediţie specială în două episoade, cu un personaj care şi-a pus amprenta asupra modului în care se face presă în ţara noastră, realizatorul de emisiuni Mihai Tatulici. Într-un interviu realizat de Răzvan Butaru, ascultăm o poveste fascinantă, parte a istoriei ultimilor 45 de ani, a unui om care s-a autointitulat „singur între două veacuri”, dar care s-a dovedit un jurnalist… norocos. Îl redescoperim – poate altfel decât aşa cum îl ştiam cu toţii – duminică, pe 9, respectiv pe 16 octombrie, de la ora 18.00 (redifuzate pe 10 şi 17 octombrie, de la 22.00), în primele două episoade ale noului sezon „Dosar România”, la TVR 1.
„Mihai Tatulici – un  jurnalist norocos” este interviul propus de Răzvan Butaru pentru duminică, 9 octombrie, de la ora 18.00 – cu reluare luni, 10 octombrie, ora 22.00, la TVR 1, un material jurnalistic în care ne este dezvăluită lumea fabuloasă din spatele camerelor de filmat.
De-a lungul episoadelor „Dosar România” din noul sezon, jurnaliştii TVR investighează situaţii uluitoare, poate prea puţin mediatizate, ce vor pune pe gânduri, trag semnale de alarmă asupra unor cazuri ce necesită soluţionări, spun poveşti tulburătoare.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*