◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Miliardarii planetei cumpără pământ departe de coastă! Planul de evadare

În aceste zile, viața de pe planeta noastră fragilă pare să fie amenințată pe numeroase fronturi, de la schimbările climatice la poluare, la suprapopulare sau la războiul nuclear. Desigur, sunt și diverse amenințări exterioare, cum ar fi schimbarea polilor magnetici, impactul cu un asteroid sau chiar exploziile solare.

În aceste condiții, oamenii au început să depună eforturi uriașe pentru a proteja planeta și mai ales viața de pe ea. Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere, faptul că viața se va schimba dramatic în anii următori. Această afirmație este susținută de modul în care miliardarii planetei își investesc banii, dar și numeroasele profeții ale celor mai renumiți profeți ai planetei.

Miliardarii planetei cumpără pământ departe de coastă!

Un articol din Forbes urmărește miliardarii care au cumpărat terenuri agricole în America și în întreaga lume. Locațiile, departe de coaste, par să indice o intenție de evadare în cazul creșterii nivelului mării. Acele locuri sunt cele care, indiferent de cât ar putea să crească nivelul mării, ele nu vor fi niciodată inundate. Oare să fie o simplă coincidență, sau cei mai privilegiați oameni ai planetei dețin informații la care noi nu avem acces?

Miliardarii planetei cumpără pământ departe de coastă! Planul de evadare

Se pare că teritorii din Statele Unite, precum Montana, New Mexico, Wyoming și Texas sunt regiuni foarte populare pentru cei mai bogați indivizi. Miliardari precum  John Malone (în prezent cel mai mare proprietar de terenuri din America, deține 2.200.000 acri inclusiv Wyoming și Colorado),  Ted Turner  (2.000.000 acri în Montana, Nebraska, New Mexico și Dakota de Nord),  Philip Anschultz (434.000 acri în Wyoming), Amazon  Jeff Bezos (400.000 acri în Texas) și  Stan Kroenke (225.162 acri în Montana) au achiziționat terenuri strategice. În urma unor cercetări suplimentare, cei mai mulți dintre miliardarii planetei și-au realizat un plan de siguranță în caz că ceva neprevăzut s-au putea întâmpla pe Terra. Ei și-au construit case în locuri ciudate, la prima vedere, și și-au achiziționat avioane, care sunt gata să decoleze în orice clipă.

Acesta este motivul pentru care nu putem să nu ne întrebăm dacă acești oameni au cunoștințe despre hărțile viitorului și despre zonele care nu ar fi înghițite de ape?

Planul de evadare în caz de…

Nu se poate spune cu exactitate dacă un plan de evadare a fost realizat de cei mai puternici oameni de pe planetă, dar putem să aducem în discuție anumite informații despre viitor. În primul rând, este vorba despre numeroșii profeți ai planetei, care au spus că viitorul nu este atât de roz pe cât ar părea.

Gordon-Michael Scallion și psihicul Edgar Cayce sunt doi dintre acești profeți. Ei au spus că în viitorul apropiat viața de pe Terra se va schimba dramatic.

Scallion credea că schimbarea polilor magnetici va face ca nivelul apelor să crească foarte mult. În consecință, anumite zone de uscat ar fi inundate de ape. Edgar Cayce a prezis că atunci când vulcanul Etna în Italia și vulcanul Pelee din Martinica, oamenii de pe coasta de vest a Americii, dar și din alte locuri, vor avea la dispoziție 90 de zile ca să se mute în zone mai sigure, pentru că casele lor vor fi sub apă.

Hărțile lui Gordon-Michael Scallion

Scallion, un profet contemporan cunoscut pentru predicțiile sale despre schimbări vaste, și-a început cariera actuală în 1979. El a suferit un accident, în urma căruia a ajuns pe patul unui spital. Atunci a fost momentul în care a văzut un o siluetă de femeie plutea deasupra patului său. Aceasta i-a spus numeroase lucruri din viitor. După ce a ieșit din spital, Scallion a început să-i avertizeze pe oameni cu privire la modificările care se vor abate asupra vieții de pe Terra.

Continuarea pe efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *