default-logo

Informația publicistică în sprijinul sănătății omului

La Cabinetul medical „ARMEDICA” din orașul de pe Cerna, am consemnat recent un moment de profunzime spirituală, de respect și apreciere a activității extraprofesionale a medicului primar Mircea Ioan ARTEAN

Este vorba de promovarea de către acesta prin mass-media a informației publicistice în slujba sănătății semenilor, printr-un sincer dialog profesional cu cititorii, gen „Sfatul medicului”.

Pe acest fond, evenimentul la care a participat și prof. Maria CRISTEA  – șef de comisie în cadrul Consiliului local al Primăriei Hunedoara, ne-a oferit prilejul de a nota înmânarea medicului primar Mircea Ioan ARTEAN de către directorul ziarului „Accent Media” – Cornel POENAR (foto 3), a „Diplomei de onoare” a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (pentru prezența în mass-media cu informații utile pentru sănătatea semenilor).

La finalul acestui moment încărcat de emoții firești, jurnalistul Cornel POENAR, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, a spus: „Prin informațiile privind sănătatea publicate atât în presă, cât și în unele pliante, dr. Mircea Ioan ARTEAN a dovedit un apreciat stil jurnalistic, o exprimare specifică sănătății omului, o cunoaștere perfectă a sensurilor cuvintelor exprimate cu o garanție a calității conținutului acestora”.

…Aceeași diplomă a fost oferită și doctorului Alexandru SOMEȘAN – șeful secției Cardiologie a Spitalului Municipal din Hunedoara.

Fidel deontologiei profesionale, acesta a reușit să creeze prin presă un climat de comunicare cu consumatorii de informații și cu cei interesați de propria stare a sănătății.

Și-a consolidat profesia și prin oferirea publicului a unor informații concrete, reale și apreciate urmare a testului credibilității și utilității.

 

Au consemnat Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș/ UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*