default-logo

Revista Univers Strategic Nr. 34 din iunie 2018

A apărut nr. 2(34) din luna iunie 2018 al revistei Univers Strategic, revistă de studii strategice interdisciplinare și de securitate a Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”. Revista apare trimestrial, integral, în format Print și în format electronic, la adresa: http://iss.ucdc.ro/revista.html . Revista apare neîntrerupt din ianuarie 2010. Toate numerele revistei pot fi găsite, consultate și lecturate la adresa de mai sus.
Redacția revistei colaborează cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România atât în domeniul jurnalistic profesional, al tematicii și calității jurnalistice, cât și în ceea ce privește dezbaterea științifică și publică a marilor teme de importanță strategică din universul educațional și din cel al cercetării științifice interdisciplinare și de securitate.
Acest număr are 274 de pagini, este salvat în format pdf, cuprinde un editorial și 19 articole, încadrate la rubricile: Univers economico-social; Univers juridic; Univers științific; Politici și strategii de securitate; Securitate și apărare în secolul XXI; Eveniment strategic; Puncte de vedere; Note de lectură.

G-ral.(r) Gheorghe Văduva

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.