◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Faţete criminale ale unei lumi bolnave

După Marea Mascaradă Decembristă, de-a lungul a treizeci de ani de „democratură” post-factum, România a fost şi este permanent jefuită, sfâşiată, ciuruită, violată şi asasinată „pas cu pas”. Este de mirare că mai trăieşte! Copiii ei s-au împrăştiat în cele patru puncte cardinale ale lumii, motivele reale fiind nu doar zborul liber spre alte zări şi dorinţa de cunoaştere, ci dispariţia locurilor de muncă de după „marea privatizare” a „Mormanului de fiare vechi”, declanşată de infamul personaj alogen în pulover al „revoluţiei” televizate, susţinut de salariatele de la „Apaca”… aia care era atunci, că acum…

La începutul ultimului deceniu al veacului al XX-lea, toate depozitele occidentale şi-au aruncat vechiturile expirate – fizic şi moral – în Grădina Maicii Domnului, în special alimente de pe vremea Războaielor din Coreea sau Vietnam, pe care românii „eliberaţi” le-au înfulecat, aproape, pe nemestecate. Nici drogurile, nici gunoaiele radioactive sau chimice n-au făcut excepţie. Draga Europă ne-a cadorisit cu tot ce a avut mai bolnav, mai respingător, inclusiv cu jefuitorii, escrocii şi mafioţii ei, iar băştinaşii fără scrupule au prins din zbor bătaia vântului. S-au adaptat, jucând „la două capete”: i-au slujit pe vulturii pleşuvi, ciugulind şi ei, lacomi din pradă… Dacă în primii anii de după decembriadă, capul de afiş al celor mai bogaţi români îl deţinea un plecat din ţară, cu mult în urmă, „revoluţionarii” decembrişti băştinaşii l-au depăşit în galop, iar averea acestuia, acumulată de-a lungul unor decenii, s-a clasat în câţiva ani la coada vacii şi a listei. Curat murdar!

Cei trei „escu” au trădat interesele Ţării, „lustruindu-se pe ei”. „Anisul” excursionist-navetist-gică-contrist-moştenitor de profesie de imobile, mare „admirator” al copiilor pe care nu-i are, totdeauna amator de concedii la mare şi de schiat la munte, nu i-a trădat pe români, pentru că niciodată în existenţa sa pământeană nu s-a aflat în slujba României. Că slujeşte interesele altui stat se vede şi prin aura acelei „Das Eiserne Kreuz” – (Crucea de Fier) – cea mai înaltă distincţie germană, primită cu puţin timp înainte de a fi „uns” pe Facebook ca şef al statului. O fi fost recompensă pentru miliardele de euro cadorisite celui de-Al Patrulea Reich[1], din buzunarele mioritice? Poate că viitorul ne va spune…

După înscăunare, n-a durat mult şi a fost să fie „Colectiv”, pe cadavrele căruia s-a instalat „Guvernul meu”, apoi a fost să fienaşterea şi dirijarea în bluză roşie a spectacolelor  #rezist, a fost să fie 10 august 2018… fără mortul dorit, iar acum vrea să fie un „10 august redivivus” pentru a instala iarăşi „Guvenul meu” pe jeraticul invizibil al „crimelor” fără cadavre de la Caracal. Se calcă peste orice, iar ceaţa Caracalului a învăluit întreaga ţară. Nu se mai ştie precis nici cum „s-a răsturnat carul”, nici dacă la Caracal, la Deveselu, la Cotroceni, la Palatul Victoria ori la „Casa Poporului” au fost găzduiţi „proştii” din căruţa răsturnată ori nemernicii „de pretutindeni”… Mai mult decât posibil, în cazul în discuţie, Bătrânul Will va avea din nou dreptate cu zicerea lui: „Mult zgomot pentru nimic!”.

Mai devreme sau mai târziu, după câteva excursii, câteva vacanţe şi câteva concedii, „crimele de la Caracal” – recunoscute printre zâmbete de fantoma lui „Râmaru” readusă în actualitate – se vor dovedi a fi fost „praf de stele”, rămas de la răsturnarea carului cu proşti – iar proştii, se va dovedi că tot noi, românii, am fost.

Din exces de zel anticipat, Gauleiterul „Partenerului strategic” de la Bucureşti a emis deja o declaraţie prin care anunţă tot românul că Ambasada Statelor Unite ale Americii condamnă traficul de persoane în toate formele sale. […] S.U.A. se angajează să lucreze cu românii pentru a elimina traficul de fiinţe umane. […] Îndemnăm ferm toate guvernele să combată traficul de persoane prin servicii de protecţie cuprinzătoare şi concentrate pe victime, prin măsuri de prevenţie a infracţiunilor care vizează direct tacticile traficanţilor şi informează mai bine comunităţile şi prin acuzarea şi condamnarea traficanţilor, pentru a-i face să răspundă penal pentru faptele lor. […] printr-o abordare concentrată a eforturilor noastre colective de luptă împotriva traficului de persoane, putem schimba ceva şi o vom face”. Ce frumos !, dar cam multe parole, parolede acoperire, fiindcă e greu de crezut că F.B.I.-ul a fost chemat degeaba la Deveselu. Pe de altă parte, declaraţia lui Cezar Giosan profesor de Psihologie la Berkeley College şi trăitor la New York de oarece vreme zgâlţâie civilizaţia occidentală şi-i arată faţa hâdă: „Trăiesc de decenii în Statele Unite, unde evenimente de genul acesta sunt mult prea comune”… Deci, americanii nu-şi pot rezolva problemele la ei acasă, dar dau lecţii de conduită morală şi juridică românilor.

Gauleiterul Klemm omite să comenteze că, în 2012 apărea în presa din Oltenia: „Americanii de la Deveselu se distreaza cu eleve caracalene”[2]„Zeci de eleve au fost obligate să practice prostituţia de o grupare interlopă, pentru plăcerile americanilor. […] Interlopii agăţau fetele în baruri sau prin cunoştinţe. Le violau sau le convingeau să întreţină acte sexuale. Raporturile erau filmate şi folosite pentru a constrânge minorele să se prostitueze pentru bani. Elevele, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, erau obligate deseori să plece de la ore pentru a face sex pe bani”[3]. „Procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit, lunile trecute (2012 – n.n.), ca aceștia au cumpărat fete de liceu de la cei mai cunoscuți proxeneți din Caracal. Distracția a luat sfârșit la începutul lunii iulie, când capii rețelei de proxeneți au fost ridicați de mascați”[4]. Dar numai ei… „beneficiarii” traficului de fiinţe umane… drum bun şi ce-a zis Gheorghe… După aia, s-a lăsat ceaţa.

Acum, la şapte ani distanţă de la cele relatate, „Scandalul Caracal” a spart buba. Sunt mult prea multe neconcordanţe şi am convingera că nici ordinul procurorului suspendat pentru neintervenţie, până la ora 6 dimineaţa, nici neintervenţia Poliţiei nu au fost neglijenţe întâmplătoare. 25 de americani de la baza Deveselu au şters-o englezeşte, luând calea aerului spre casă. Să fie simplă coincidenţă că, taman acum, după declanşarea „Scandalului Caracal” s-ar fi împlinit sorocul pentru „rotire de personal”, deşi schimbul nu a venit nici până azi? Herr Gauleiter iar ne-ai luat de proşti? Nivelul faptelor tale reprobabile, neconforme cu statutul de diplomat, comise de la instalare până azi dă pe-afară. Şi, cu tot respectul pe care-l port ţării tale – nu ţie -, te avertizez că nu toţi românii s-au răsturnat cu căruţa, la Caracal! Ia exemplul militarilor plecaţi şi… cale bătută!

Notă: Istovit după eforturile de la malul mării, arhanghelul neortodox se va odihni într-un micuţ concediu de câteva zile, îşi va lua o cămaşă roşie subţire şi va dirija nemijlocit acel „#10 august redivivus”, va arăta lumii a sa „Eiserne Kreuz”, va ordona trupelor de asalt căderea acualului guvern şi-şi va instaura „Guvernul meu” ediţia 2019, apoi, cale liberă spre „alegerea prafului”… Că de români nu-l doare nici măcar acolo unde razele soarelui nu au avut acces când se afla pe litoral. „Scandalul Caracal”? Se va pierde în noua formulă actualizată a „Nacht und Nebel” via „Colectiv”.

Grafica – I.M.

Ion Măldărescu

art-emis.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *