default-logo

„Bucureşti RE:imaginat”. Lectură în cartierele bucureștene

Clubul de lectură „Institutul Blecher” duce poezia în cartiere cu seria specială de evenimente „perife(e)rice” – un proiect câştigător a Burselor de idei „Bucureşti RE:imaginat”. Proiectul include trei seri de lectură în cartierele Bucureştiului, pe parcursul lunilor august şi septembrie.
Proiectul este iniţiat de Claudiu Komartin şi este implementat de Primăria Capitalei prin ARCUB.
Unul dintre cele mai frecventate evenimente de literatură contemporană din Bucureşti, „Institutul Blecher” călătoreşte astfel în comunităţile unde cultura este mai puţin accesibilă ca expresie şi propune bucureştenilor trei ediţii speciale în zonele cultural-periferice ale oraşului.
Prima ediţie din seria de evenimente „perife(e)rice” a avut loc duminică, 7 august, pe terasa Nuaj (str. Matei Voievod 27, sector 2, Bucureşti.
Clubul de lectură Institutul Blecher a devenit, în ultimii ani, un vector de promovare eficientă a poeziei şi prozei în spaţiul public, prin cele 255 de întâlniri de până acum i-au adus în prim-plan pe scriitorii cei mai valoroşi şi mai activi ai momentului, dar şi pe tinerii încă nedebutanţi.
Foto: pixabay.com

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*